ایران شهرساز

نسخه‌ی کامل: طراحی شومینه و دکوراسیون داخلی بر مبنای دیواری با پلان قوسی شکل
شما درحال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب‌بندی مناسب.
طراحی شومینه و دکوراسیون داخلی بر مبنای دیواری با پلان قوسی شکل

ممکن است گاهی اوقات برای یک طراحی داخلی با دیوارهایی در پلان مواجه شویم که شکل و فرم خاصی داشته و برای از یکنواخت خارج نمودن آن و یا نظرات اعمالی از طرف کارفرما و سلیقه های خاص ایشان نیز روبرو شویم ، در هر صورت در این نمونه کار طرح یک شومینه ای قوسی شکل در پشت دیواری قوسی شکل از ما خواسته شده بود که در روند طراحی به فرم هایی که در این تصاویر دیده می شوند رسیدیم.

با تشکر


[تصویر:  attachment.php?aid=19722]

[تصویر:  attachment.php?aid=19723]

[تصویر:  attachment.php?aid=19720]

[تصویر:  attachment.php?aid=19721]
طرحش جالبه ولی متریال بهش نخوابیده...برای همین طرح خودشو نشون نمیده [img]/images/smilies/sheklak/4.gif[/img][img]/images/smilies/sheklak/67.gif[/img]
(۱۳۹۳-۵-۵، ۱۰:۴۸ عصر)'Diniyar' نوشته است: [ -> ]طرحش جالبه ولی متریال بهش نخوابیده...برای همین طرح خودشو نشون نمیده [img]/images/smilies/sheklak/4.gif[/img][img]/images/smilies/sheklak/67.gif[/img]


 
با عرض سلام و تشکر از شما دوست گرامی

عرض شود که از لحاظ پائین بودن کیفیت کاری در برابر کارهایی که بصورت حرفه ای صورت میگیره کاملا صحیح می فرمائید ، مثالی میزنم از یک تصویر کاملا حرفه ای که با نورپردازی و وری کردن و متریال دادن مناسب تصویری بسیار زیبا و خارق العاده بدست می آوریم ، اما آیا در پایان اجرای کار نیز ما همیشه شاهد این تصویر فوق العاده زیبا خواهیم بود ؟ نگاه کردن به عکس یک لحظه است اما زندگی در محل اجرای عکس یک عمر است .
اگر مجریان و استادکاران حرفه ای عمل کنند و یا غیر حرفه ای در نهایت ثمره ی یک طرح زیبا بدست این مجریان به سر انجام خواهد رسید ، به قول استادکاری که میگفت از نقشه تا اجرا قد یک خیز آهو فاصله است.

متاسفانه یک نوع ذهنیتی در جامعه مهندسی ما مرسوم شده که از طراح انتظار دارند که از طرح های دیجیتالی با بالاترین کیفیت ممکن خروجی بگیره و به دیگران نشون بده ، در غیر اینصورت طرحش هیچ به چشم نمیاد و فاقد ارزش میشه.

دوستان و همکاران محترم ، مگر معماران و طراحان گذشته قبل از اختراع کامپیوتر طراحی نمی کردند و هریک با نوع سبک و شیوه های معماری خود نام آور و مشهور جهان نشدند ؟ کدامیک از آثار آن معماران بزرگ قبل از اجرا بصورت نرم افزاری تصویرسازی شده بود؟ پیش از پرداختن به ظواهر باید به جنبه های علمی هر طرحی توجه کرد ، علم در طراجی پلان و روابط فضاها در هر نوع ساختمانی ، علم در ایجاد نمایی مناسب با نوع کاربری ساختمان ، علم در محوطه سازی مناسب و علم در سایر موارد ، اگر ساختمانی کاملا علمی طراجی گردد و تصویر دیجیتالی آن دارای ضعف باشد بنابراین علم را باید ملاک و معیار قرار دهیم یا تصویرسازی ضعیف را ؟

با تشکر و موفق باشید