ایران شهرساز
وضعیت خروج فاضلاب دو کارخانه بزرگ تولیدکننده لبنیات کشور بررسی شود - نسخه‌ی قابل چاپ

+- ایران شهرساز (https://www.iranshahrsaz.com)
+-- انجمن: چیدمان جدید ایران شهرساز (https://www.iranshahrsaz.com/forumdisplay.php?fid=1592)
+--- انجمن: اخبار (رایگان) (https://www.iranshahrsaz.com/forumdisplay.php?fid=1598)
+---- انجمن: اخبار معماری (https://www.iranshahrsaz.com/forumdisplay.php?fid=1805)
+---- موضوع: وضعیت خروج فاضلاب دو کارخانه بزرگ تولیدکننده لبنیات کشور بررسی شود (/showthread.php?tid=23733)



وضعیت خروج فاضلاب دو کارخانه بزرگ تولیدکننده لبنیات کشور بررسی شود - leila - ۱۳۹۳-۵-۲۵

[تصویر:  iranshahrsaz.com_noruziii25.jpg][table][tr][td]
شهردار منطقه 18 خواستار رسیدگی سازمان محیط زیست و وزارت بهداشت به وضعیت خروج فاضلاب خام دو کارخانه بزرگ تولیدکننده فراورده های لبنی کشور به محدوده شهری منطقه 18 شد .
[/td][/tr][tr][td][table][tr][td]
به گزارش خبرنگار شهرنوشت وحید نوروزی با اشاره به اینکه خروج فاضلاب خام لبنی دو کارخانه بزرگ تولید کننده لبنیات کشور به محدوده زیر گذر الغدیر در ضلع جنوبی میدان شیر مشکلات بسیار زیادی را برای شهروندان منطقه بوجود آورده است، گفت: ورود فاضلاب خام به این محدوده و بوی تعفن بسیار شدید ناشی از فاضلاب نه تنها سلامت شهروندان را به خطر انداخته بلکه آلودگی آبهای زیرزمینی و تخریب فضای سبز و روکش آسفالت خیابان ها را نیز سبب شده است .
 شهردار منطقه 18 با تاکید بر اینکه در مورد سلامت شهروندان کوتاه نمی آییم، بیان کرد: این دو کارخانه تولید کننده صنایع لبنی یکی در محدوه منطقه 18 و دیگری در منطقه 9 قرار دارد که بخشی از فاضلاب یکی از این کارخانه ها به محدوده منطقه 18 سرازیر می شود. 
به گفته نوروزی دو کارخانه مذکور زیر بار خروج فاضلابشان به محدوده منطقه 18 نمی روند و هر کدام موضوع را به دیگری پاس می دهند. این در حالیست که رسیدگی به وضعیت این دو کارخانه در حیطه وظایف سازمان محیط زیست استان تهران است.
 شهردار منطقه 18 تصریح کرد: گرچه تولیدات این کارخانه ها با نظارت وزارت بهداشت صورت می گیرد، اما نظارت بر نحوه امحا بالای شیر خام و محصولات و ضایعات حاصله از روند فعالیت از اصلی ترین شروط ادامه فعالیت در محدوده شهری است .
 نوروزی ادامه داد: بوی بد ناشی از فاضلاب، زندگی شهروندان منطقه 18 را مختل کرده است. از این رو از مسئولان سازمان محیط زیست و اداره محیط زیست استان تهران می خواهیم سریعتر به وضعیت آلایندگی فاضلاب این دو کارخانه رسیدگی کنند .
 وی افزود: اولین تصاویر از وضعیت خروج فاضلاب به زیرگذر الغدیر در شهریور92 به ثبت رسیده که پس از اعلام به این دو کارخانه لوله ای عمودی در این محدوده نصب شد که فاضلاب به صورت عمودی سرازیر نشود. این در حالیست که اکنون فاضلاب حاصله به سطح آبهای زیر زمینی سرازیر می شود . 
به گفته نوروزی با توجه به اینکه فاضلاب حاصل از مواد لبنی خورندگی بسیار بالایی دارد، سطح آسفالت منطقه بسیار آسیب دیده و با توجه با لزج و ناهموار بودن سطح خیابان روزانه شاهد یک تصادف در این محدوده هستیم .
[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]