امتیاز موضوع:
  • 26 رأی - میانگین امتیازات: 3.15
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چند توصيه به افرادي كه قصد تحصيل در خارج از كشور را دارند
#1
اين نكات توصيه هاي مهمي هستند كه مي‌توانند كمك زيادي قبل از تصميم‌گيري در اختيار دانشجويان قرار دهند.
تحصيلات دانشگاهي بايد به زبان انگليسي باشد
براي دانشجوياني كه با صرف هزينه و وقت قصد دارند آينده خود را بر مبناي تحصيل در يك دانشگاه خارجي بسازند ، اولويت نخست بايد يافتن يك دانشگاه و محيط انگليسي زبان باشد. چرا كه همين زبان انگليسي به تنهايي ميتواند آينده شغلي فرد را تضمين كند و جز آن ، به نظر مي رسد براي يك ايراني ، يادگيري گويشي مانند تركي – آذري كاربرد بيشتري از زبان هايي نظير روسي يا بلغاري داشته باشد.
موقعيت امن اجتماعي كشور مقصد
بسياري از كشور ها كه برخي از آن ها نيز با جديت مورد تبليغ قرار مي گيرند ، از حد اقل فاكتور هاي امنيتي و سلامت اجتماعي برخوردار نيستند و همه ما كم و بيش از مشكلاتي كه دانشجويان در اين كشورها با آن مواجه مي شوند چيزهايي شنيده يا خوانده ايم. براي جذب دانشجو به يكي از اين كشورها به عنوان يك امتياز تبليغاتي گفته مي شود كه براي دانشجويان بادي گارد استخدام كرده اند، بايد از خود پرسيد مگر در اين كشور چه ميگذرد كه حتي دانشجويان نياز به بادي گارد دارند؟ در انتخاب محيط تحصيل ، ضروري است كه در زمينه امنيت اجتماعي مطالعه و دقت فراواني صرف كنيم تا در حد امكان ، از دغدغه ها و نتايج نا مطلوب احتمالي يك فضاي آلوده در امان بمانيم.

گرفتن حداكثر امكانات با حداقل قيمت
منظور از اين امكانات صرفاً امكانات علمي نيست. براي مثال، دانشگاههاي هند اساتيد خوبي دارند اما از داشتن خوابگاههاي خوب، كتابخانه روزآمد، امكانات ورزشي و بهداشتي محرومند. در مقابل ، دانشگاه هاي مالزي ضمن آنكه از نظر علمي در سطح كاملا مناسبي قرار دارند، سرمايه گذاري بي نظيري براي ايجاد اينترنت رايگان، سايتهاي مجهز كامپيوتري، كتابخانه الكترونيكي و امكانات ورزشي انجام داده اند. مسلماً اين امكانات در شرايطي به صرفه است كه به نسبت ارزان هم باشد. براي خيلي از رشته ها مالزي ارزانتر است و براي برخي رشته ها هم هند. در مقابل در كشورهايي نظير قبرس و امارات ، امكانات درجه دو و سه به واسطه ماهيت توريستي آنها با قيمت هاي گزاف عرضه مي شود. پس قبل از انتخاب حتماً تحقيق كنيد و از صحت اطلاعات دريافتي اطمينان حاصل کنید.
اعتبار بين المللي دانشگاه ها را دست كم نگيريد
واقعيت اين است كه در اكثر رشته هاي دانشگاهي اگر هزار دانشگاه ممتاز وجود داشته باشد نهصد دانشگاه اول در آمريكا هستند. با توجه به شرايط نا عادلانه اي كه از طرف دولت آمريكا عليه ايران تحميل شده، امكان دسترسي به اين دانشگاه ها براي دانشجويان ايراني محتمل نمي باشد. دانشگاه هاي كشورهاي پيشرفته غرب نيز آنقدر پر هزينه و گران است كه براي اكثر خانواده ها مقرون به صرفه نيست. مانند تحصيل در انگلستان كه سالانه حدود سي ميليون تومان هزينه دارد و تامين آن تنها براي بخش كوچكي از جامعه ما امكان پذير است.
پس چاره چيست؟ اين سوال را همه ما مرتباً از خود مي پرسيم و به ناچار در حد امكانات و توانايي هاي خود بايد به آن پاسخ دهيم.
يك مساله خيلي اساسي پيدا كردن دانشگاه انگليسي زبان است چون به اين صورت شما به آخرين مباحث روز دست مي يابيد و هميشه هم به روز مي مانيد. امكان كار و فعاليت وزندگي را نيز در يك محيط جهاني بدست مي آوريد.
نكته ديگر انجام تحصيل به صورت تمام وقت است، دنبال تحصيلات مكاتبه اي نباشيد چون اكثراً از محتواي علمي لازم بي بهره اند و از همه بدتر اينكه با تحصيل مكاتبه اي از تجربه پربار دوران دانشجويي در يك كشور خارجي محروم مي شويد.
اعتبار جهاني دانشگاه در دوره كارشناسي چندان مهم نيست
يك دانش آموز متوسط در آمريكا هم به يك دانشگاه درجه يك راه نمي يابد. دانش آموزان متوسط براي انتخاب يك دانشگاه خوب ميتوانند با مقايسه امكانات دانشگاه هاي مختلف يكي را انتخاب كنند يا ببينند كدام دانشگاه در رشته مورد علاقه به آنان پذيرش ميدهد. اما اعتبار بالاي دانشگاه براي تحصيلات تكميلي و خصوصا دوره دكتري حياتي مي باشد.
طبعاً دانشجويي كه تا كارشناسي ارشد در ايران تحصيل كرده است شانس كمي براي تحصيل در كشور هاي غربي دارد. چون بدون رودربايستي دانشگاه هاي ايران از اعتبار بالايي برخوردار نيستند حتي اخيراً كشوري نظير هند مدرك پزشكي عمومي ايران را براي تحصيل در دوره تخصص قبول نمي كند. اما براي دوره دكتري ميتوان دانشگاه هاي مطرح در سطح آسيا را انتخاب كرد.
بزرگترين دست آورد تحصيل در خارج از كشور تجربه است
دوران دانشجويي آنهم در خارج از كشور متفاوت، پر ماجرا و سرشار از تجربه است. اگر در اطرافيان شما كسي قبلاً اين تجربه را داشته مي تواند شما را نسبت به تصميمتان آگاه تر كند.

آخرین ارسال های من :

ذهن‌های بزرگ درباره‌ی ایده‌ها صحبت می‌کنند.
ذهن‌های متوسط درباره‌ی رویدادها صحبت‌ می‌کنند.

و ذهن‌های کوچک درباره‌ی دیگران...
پاسخ
 سپاس شده توسط ایلیا ، ala sh ، MHAKBARI ، dely_sh ، farza ، atoosa.marzban ، alecferaa ، mina91 ، atelieahjam


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  راهنمایی در رابطه با راه پیش رو mojtaba.db 1 562 ۱۳۹۵-۵-۱۰، ۰۳:۳۹ صبح
آخرین ارسال: mojtaba.db
  ادامه تحصیل در مقطع ارشد طراحی شهری قصد رفتن به المان alireza 1 1,565 ۱۳۹۴-۵-۲۸، ۱۱:۰۰ صبح
آخرین ارسال: fereshtehr89.
  کسی که فوق دیپلم شهرسازی و کارشناسی ناپیوسته معماری داره می تونه در امتحان نظام مهندس alireza 0 2,351 ۱۳۹۳-۱۰-۲۹، ۰۳:۲۳ عصر
آخرین ارسال: alireza
  مصوبات مهم از سال 80 alireza 0 1,442 ۱۳۹۳-۱۰-۱۹، ۰۱:۴۴ عصر
آخرین ارسال: alireza
  مشاوره داخل سایت دانشجو دکتری داریم؟ که از دانشگاه آزاد ارشد گرفته باشند؟ alireza 3 3,421 ۱۳۹۳-۹-۲۳، ۰۸:۰۸ صبح
آخرین ارسال: amindatcom
  مشاوره من خسته شدم از اینکه بعضی اساتید به چهره نمره میدن.این چیزا باعث شد از رشته زده بشم alireza 8 3,390 ۱۳۹۳-۹-۲۱، ۱۲:۲۸ عصر
آخرین ارسال: zolatan
  مشاوره در آزمون ارشد برنامه ریزی شهری روند انجام کار(بستن شیت ها) به چه شکله؟ Narcis.s 2 2,310 ۱۳۹۳-۹-۱۹، ۰۲:۱۸ عصر
آخرین ارسال: khansa
  باتوجه به پاسخ دوستان عزیز به سوال چرا بعضی از افراد اعتماد به نفس ندارند ، فهمیدیم FA.ARDAKANI 1 2,001 ۱۳۹۳-۹-۱۹، ۰۱:۰۷ صبح
آخرین ارسال: alireza
  مشاوره کسی میدونه کتابای آقای توسلی و از کجا میتونم گیر بیارم alireza 2 2,478 ۱۳۹۳-۹-۱۶، ۰۸:۱۸ عصر
آخرین ارسال: urbanDesign.h
  مشاوره نزدیکترین دانشگاه آزاد در گرایش برنامه ریزی به شهر کرج alireza 0 1,752 ۱۳۹۳-۹-۱۶، ۰۳:۴۷ عصر
آخرین ارسال: alireza

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان