امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مالزی
#1



برای سفر به مالزی می توانید نگاهی به موارد فوق انداخته تا در طول سفر اماد گی بیشتری برای سفر داشته باشید

بهترین فصل براي سفر به مالزي چه موقعی از فصل میباشد؟


مالزي داراي هواي گرم و مرطوب مي باشد. رطوبت هواي مالزي گاهي تا 95% مي باشد. ازطرافي براي ايرانياني كه تاكنون به مناطق استوابي سفر نكرده اند توصيف باران هاي مالزي كه عموما بعد از ظهرها اتفاق مي افتند غيرقابل توصيف است. ميزان باران در مالزي گاهي اوقات انقدر زياد است كه حتي نمي توان فاصله بيش از صد متری را ديد. اگرچه باران در مالزي تقريبا درتمام طول سال ادامه دارد اما مي توان گفت از ماه هاي اسفنده تا ارديبهشت ومهر تا آذر حجم اين بارشها افزايش ها مي يابد

نكته قابل توجه ديگر در مورد مالزي علاقه ويژه مردم اين كشور به برگزاري جشن و پايكوبي مي باشد. در واقع مردم مالزي همواره به دنبال بهانه اي براي جشن و سرور مي باشند و از آنجا كه مردم مالزي عموما از سه قوم مالاي چيني و هندي مي باشند و هركدام ازاين اقوام داراي جشن ها و مراسم خاص خود مي باشند لذا بهانه كافي براي آنكه هر روزه شاهد مراسم جشن و آتش بازي در گوشه اي از اين سرزمين باشيم فراهم شده است. به هرحال توصيه مي شود مسافرت خود به مالزي را به گونه اي تنظيم كنید که اعياد و جشن هاي ملي و قومي مالزي كه معمولا همراه با ارائه تخفيف ويژه در مراكز خريد مالزي است را از دست ندهيد

راهنمای لازم جهت ورود به فرودگاه کوالالامپور و فرم ورودی به کشور مالزی
با هر پروازی که به فرودگاه کوالالامپور وارد شوید، ابتدا وارد ترمینال اصلی فرودگاه خواهید شد. این ترمینال که قسمت فری شاپ را هم شامل می شود، در ساختمانی جدا از ساختمان مرکزی فرودگاه قرار دارد و با قطار به ساختمان اصلی متصل می شود.
هنگام خروج از هواپیما، وارد یکی از راهروها خواهید شد که به مرکز ترمینال متصل است. همراه بقیه ی مسافران در راهرو پیش بروید تا به میدان مرکزی برسید. در حاشیه ی این میدان ایستگاه قطار قرار دارد که همانطور که خواهید دید همه ی مسافران به این ایستگاه می آیند و منتظر قطار می شوند. قطار هر 5 تا 10 دقیقه از این ایستگاه به ساختمان مرکزی فرودگاه می رود. کنار این ایستگاه قطار یک کتابفروشی قرار دارد که از جمله می توانید از آن سیم کارت موبایل تهیه کنید. در کنار این فروشگاه کتاب، یک صرافی نیز قرار دارد. به صرافی بروید و مقدار کمی از پول همراهتان را (مثلاً صد دلار) به رینگیت تبدیل کنید. توجه کنید که خرید در مالزی با دلار امکان پذیر نیست و حتماً باید پول شما به رینگیت تبدیل شده باشد. پس از تبدیل پول، به کتابفروشی کنار صرافی مراجعه کنید و مواردی که ضروری می دانید (مثلاً نقشه، سیم کارت و کارت شارژ موبایل) را تهیه نمایید. بعد به ایستگاه برگردید و سوار قطار شوید.
قطار شما را به ساختمان مرکزی فرودگاه می برد و ایستگاه دیگری در کار نیست. از قطار پیاده شوید و با سایر مسافرین حرکت کنید. به قسمت کنترل گذرنامه خواهید رسید. فرم ورودی یا Arrival Card می بایست قبلاً در هواپیما به شما تحویل داده شده باشد و تکمیل اش کرده باشید. اگر در هواپیما به هر دلیل فرم را نگرفته اید، قبل از صف کنترل گذرنامه نمونه ی فرم را روی یک میز خواهید دید. یک فرم بردارید و آنرا تکمیل کنید. اطلاعاتی که در فرم از شما خواسته شده شامل نام[b] (Full Name)، شماره پاسپورت(Passport Number) ، آخرین مرز خروجی(Port of Embarkation) (= ایران)، تاریخ خاتمه اعتبار پاسپورت(Passport Expiry Date) ، دلیل سفر به مالزی(Purpose of Journey) و محل اقامت در مالزی(Address in Malaysia) است. دقت کنید که با اینکه دانشجو هستید، چنانچه ویزای دانشجویی شما آماده نشده و با ویزای اجتماعی سه ماهه سفر می کنید، هدف از سفر به مالزی را تعطیلات (Holidays) و محل اقامت در مالزی را هتل قید نمایید زیرا در غیر این صورت و چنانچه در هر مرحله ای ابراز نمایید که برای تحصیل به مالزی آمده اید، مامور گذرنامه شما را بابت آماده نبودن ویزای دانشجویی نگه خواهد داشت و حداقل پنج –شش ساعتی را جهت انجام امور قانونی در فرودگاه خواهید بود[/b]





.:: کلیاتی درباره کشور مالزی ::.

کشورمالزی یکی از کشورهای ثروتمند آسیایی است که به ثبات سیاسی و رشد سریع اقتصادی اشتهار دارد و در آستانه ورود به شمار کشورهای کاملا توسعه یافته قرار دارد. پایتخت مالزی کوالالامپور است که به عنوان یکی از پایتخت های مدرن جهان به حساب می آید .


مالزی استقلال خود را در ۳۱ اوت سال ۱۹۵۷ بعد از اینکه برای اولین بار پرچم آن در میدان مرداکا به احتزاز در آمد بدست آورد. در آن زمان کوالامپور بعنوان مرکز استان سلنگار شناخته می شد ولی شهر تا حدی رشد کرده بود که بعنوان پایتخت محبوب مردم برگزیده شد. از آن به بعد، هیچ چیزی مانع رشد آن نگردید و این شهر به عنوان یک مرکز صنعتی و تجاری شناخته شده است.
بسیاری از شرکتهای چند ملیتی مانند سیتی بانک، GE، مایکروسافت، لیئو برنت، آلاینس و خیلی های دیگر به زیبایی شهر در طی سالیان گذشته افزوده اند. با کمک همین شرکتها بوده است که کوالامپور بعنوان یکی از ۱۰ شهر منتخب آسیا در مجله هفتگی آسیا رای آورد.
موقعیت جغرافیایی مالزی :
موقعیت جغرافیایی مالزی در بین مدار ۳۰ ۲ شمالی و ۳۰ ۱۱۲ شرقی قراردارد، بنابراین مالزی دارای آب و هوای استوایی و شرجی بوده که در اواخر بهار بادهای موسمی جنوب غربی و از اوایل زمستان تا اواخر بهار بادهای موسمی شمال شرقی در آن می وزند. دمای هوا بطور متوسط در روز حدود ºC33 و در طول شب به Cº ۲۷ خواهد رسید. آب و هوای گرم نواحی استوائی با دمای حدود ۲۱ تا ۳۲ درجه سانتیگراد و شدیدا تحت تاثیر بادهای موسمی شمال شرقی و جنوب غربی .
بین ماههای می تا سپتامبر فصل خشک نامیده می شود. سواحل شرقی بخش غربی و بخش شرقی مالزی دارای فصول بارندگی بین نوامبر تا فوریه هستند. اختلاف دما بین ماههای خشک و پر باران بین ۲ تا ۴ درجه سانتیگراد است.

کشور مالزی در جنوب شرقی آسیا، تشکیل شده از دو سرزمین و ۱۳ استان می باشد که ۱۱ استان در سرزمین اصلی و ۲ استان دیگر در جزیره ساراواک و صبا قرار دارند. سرزمین اصلی شبه جزیره ای است که از شمال با کشور تایلند و از جنوب به سنگاپور متصل بوده و قسمت دیگر آن جزیره بورنیئو است که با یک سوم مرز شمالی کشور اندونزی هم مرز بوده و کشور بروئنی در شمال آن واقع شده است. وسعت کل این کشور ۳۲۹٫۷۵۰ کیلومتر مربع است که از این مقدار ۳۲۸٫۵۵۰ کیلومتر مساحت خاکی و ۱٫۲۰۰ کیلومتر آن در محدوده آبی قرار دارد. این کشور با جمعیتی بالغ بر ۲۴ میلیون جمعیت می باشد که ۳۲٫۶% آنان افراد بین ۱ تا ۱۴ سال بوده، ۶۲٫۶% افراد بین ۱۵ تا ۶۴ سال و ۴٫۷% را افراد بالای ۶۵ سال تشکیل می دهند. بنا به اطلاعات آماری مالزی نرخ رشد جمعیت در حدود ۱٫۷۸% می باشد که از ۴ فرقه اصلی ۵۰٫۴% مالایی، ۲۳٫۷% چینی، ۱۱% بومی های اولیه و ۷٫۱% را هندیان تشکیل می دهند.
وضعیت فرهنگی و اقتصادی مالزی :
مالزی دارای حکومت سلطنتی مشروطه فدراتیو می باشد که اسماً توسط بالاترین مرجع قانونی و مجلس مقننه که شامل دو مجلس سنا و شورا می باشد اداره می شود؛ تمام ایالات شبه جزیره مالزی دارای قانونگذاران موروثی می باشند به غیر از ایالات ملاکا و پنانگ؛ فرمانداران این دو ایالت به همراه ایالات صباح و ساراواک در مالزی شرقی توسط دولت مرکزی منصوب شوند. اختیارات فرمانداران ایالات توسط قانون دولت فدرال تعیین می شود؛ تحت شرایط دولت مرکزی ایالات صباح و ساراواک دارای امتازات ویژه می باشند، (بعنوان مثال این ایالات می توانند در رابطه با قوانین مهاجرت سلیقه خود را اعمال نمایند) ایالت صباح دارای ۲۵ رای در مجلس و ایالت ساراواک دارای ۲۸ رای در مجلس می باشد. در راس حکومت آقای یانگ دی-پورتوان آگونگ بوده که البته امور دولت در اختیار نخست وزیر، آقای عبدالله ابن احمد بداوی که از ۳۱ اکتبر ۲۰۰۳ انتخاب شده می باشد.
از نظر اقتصادی صنعت بزرگترین بخش اقتصاد مالزی را تشکیل می دهد. توریسم و مواد اولیه مانند نفت، روغن نخل، لاستیک طبیعی و چوب نیز سهم مهمی در اقتصاد مالزی دارند.
مالزی درحال پیشرفت سریع در صنایع بخصوص الکترونیک و خودرو میباشد. وجود سنگاپور و هنگ کنگ قطب های بزرگ اقتصادی؛ ژاپن دومین کشور صنعتی دنیا؛ چین بزرگترین کشورصادرات ارزان قیمت؛ هند و استرالیا در اطراف این کشور؛ تنوع خاصی در نژاد و زبان ساکنان مقیم این سرزمین بوجود آورده است و کمک مهمی برای ترقی آن کشور میباشد.
هم اکنون بیش از ۴۰ هزار دانشجوی خارجی از ۱۵۰ کشور دنیا در مالزی مشغول به تحصیل می باشند . حضور دانشگاههای معتبر جهان برای اجرای دوره های آموزشی مشترک با دانشگاههای مالزی سبب افزایش ورود دانشجویان خارجی برای ادامه تحصیل به این کشور شده است . سالانه حدود ۱۳ میلیون گردشگر خارجی وارد مالزی می شوند و این کشور را به مکانی بین المللی برای جذب گردشگران تبدیل کرده است .
کشوری در قلب آسیا با فرهنگها، جاذبه ها و دیدنیهای متفاوت که مانند ظرفی جوشان و پر هیجان مذاب که نژادها و ادیان مختلف مالایی، هندی، چینی و دیگر افراد با همدیگر در صلح و صمیمیت زندگی می کنند. کشور زیبایهای بی حد و مرز که با آسمان خراشهای بلند به خانه های سنتی طویل اشراف دارد. با داشتن زیبا ترین سواحل و مناطق شنا در دنیا، می تواند محلی برای گریز از فعالیتهای روزانه باشد. سواحلی بسیار زیبا در قلب آسیا با شنهای سفید و درخشنده که کیلومترها در حاشیه آبهای خوش رنگ جزیره استوایی امتداد دارد.
برج کوالامپور:
این برج مخابراتی چهارمین برج بلند دنیاست که ارتفاع آن ۴۲۱ متر بوده و در کنار برجهای پتروناس استوار بنا شده است. برای دید منظره بهتر بازدید کنندگان می توانند به ارتفاع ۳۳۵ متری برج بروند تا بتوانند از امکانات بیشتری برخوردار شوند. از این مکان می شود شهر کوالامپور را در پایین و منطقه حفاظت شده جنگلی وسط شهر را دید. جنگل حفاظت شده بوکت ناناس که به ریه سبز شهر کوالامپور نیز معروف است درست در کنار برج کوالامپور قرار دارد. این منطقه دربرگیرنده انواع کونه های گیاهی و جانوری در مالزی بوده و بازدید کنندگان این امکان را می دهد که از حشرات مختلف مانند پروانه های رنگی، میمونها، سنجابها و پرندگان دیدنی در محیطی طبیعی استفاده کنند. در بالای برج کوالامپور رستوران گردان سری آنگاسا قرار دارد
جمعیت کشور مالزی :
فدراسیون مالزی شامل بخش غربی مالزی و ایالات صباح و ساراوک در شرق می باشد. این کشور در ۷ درجه شمال خط استوا قرار داشته و بخش غربی مالزی توسط دریای چین جنوبی از صباح و ساراوک جدا شده است.مالزی از شمال با تایلند، از جنوب با سنگاپور و از سمت جنوب شرقی با اندونزی و برونئی هم مرز میباشد. مساحت این کشور ۳۲۹۷۵۸ کیلومتر مربع و دارای ۲۵ میلیون نفر جمعیت می باشد. پایتخت این کشور کوالالامپور بوده و پایتخت اداری آن شهر پوتراجایا می باشد
مالزی بالغ بر۲۵ میلیون نفر جمعیت دارد که از قومیت های مختلف تشکیل شده است.
۶۶% از نژاد مالائی. ۳۰% چینی . ۸% هندی و مابقی از نژادهای دیگر می باشند. تعدد نژادها و فرهنگ ها در مالزی به یکی از جاذبه های این کشور تبدیل شده است

زبان رسمی مردم مالزی :
زبان رسمی این کشور مالائی می باشد اما زبان انگلیسی به صورت گسترده در محاورات استفاده میگردد. سایر زبانها مانند مانداریان – تامیل و پنجابی نیز متداول می باشد.
واحد پول مالزی :
واحد پول مالزی رینگیت مالزی Malaysia Ringgit می باشد که به ۱۰۰ واحد کوچکتر تقسیم شده است.
RM 1 = sen 100
-نسبت برابری RM با دلار آمریکا * ۳۲ US$ 1= RM 3.
*این نسبت برابریدر زمان انتشار صحیح می باشد و امکان تغییر وجود دارد.
ساعت رسمی مالزی :
ساعت رسمی مالزی ۸ ساعت جلوتر از زمان مبداء گرینویچ است که در مقایسه با ایران در شش ماه اول سال شمسی زمان در مالزی ۳٫۵ ساعت جلوتر از ایران بوده و در شش ماه دوم سال (بخاطر تغییر ساعت رسمی در ایران) این اختلاف ۴٫۵ ساعت می باشد.
آخرین ارسال های من :

پاسخ
 سپاس شده توسط liliarastoo


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان