امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مقالات دومین همایش ملی اقلیم ساختمان و بهینه سازی مصرف انرژی( رویکرد توسعه پایدار)
#11
احمد کوچک زاده         عادل براتی

چکیده
استفاده از مواد ارزان قیمت و قابل دسترس برای استفاده در سیستم سرمایش در اماکن نیازمند خنک­کاری امری لازم و ضروری به نظر می­رسد. هدف از اجرای این تحقیق بررسی عملکرد زغال به عنوان یک پد موثر  جهت استفاده در سیستم سرمایش تبخیری است. پارامترهای بازده خنک­کاری و تغییرات رطوبت نسبی هوای خروجی از پدها اندازه­گیری شدند. در این تحقیق تغییرات چگالی زغال، تغییرات دبی آب ورودی و تغییرات دبی هوای ورودی به عنوان پارامترهای موثر بر روی عملکرد مورد ارزیابی قرار گرفتند. از پد پوشالی نیز جهت مقایسه نتایج استفاده گردید. با بررسی نتایج مشخص شد که بازده خنک­کاری و تغییرات رطوبت نسبی پد پوشالی نسبت به پد زغالی بیشتر است. بیشترین میزان بازده خنک­کاری پد پوشالی در دبی آب (lit/s m[sup]2[/sup]) 06/0 و دبی هوای (m[sup]3[/sup]/s) 075/0 به میزان 75% و بیشترین میزان بازده خنک­کاری پد زغالی، در زغال با چگالی (Kg/m[sup]3[/sup]58/209)، دبی هوای ورودی (m[sup]3[/sup]/s) 221/0 و دبی آب ورودی  (lit/s m[sup]2[/sup])19/0 به میزان 70% بدست آمد. هرچند که بازده خنک­کاری پد زغالی نسبت به پد پوشالی کمتر است، اما باز هم با توجه به میزان بازده خنک­کاری آن می­تواند به عنوان یک پد موثر جهت استفاده در سیستم سرمایش تبخیری مورد استفاده قرار گیرد.

کلمات کلیدی: سرمایش تبخیری، پد زغالی، بازده خنک­کاری
 

قیمت: 1,500تومان
#817

کاربر مهمان نمی‌تواند مطالب قیمت‌گذاری شده را خریداری کند. برای خرید مطالب قیمت‌گذاری شده، وارد شوید یا ثبت نام کنید .


 

آخرین ارسال های من :
پاسخ
 سپاس شده توسط Brightness
#12
یزدان سلطانی

چکیده :پايداري گستره وسيعي از تفكرات آينده مدار انسان قرن بيستم است، اين تفكرات كه انسان را محور و بقاي او را هدف قرار داده، سعي بر ايجاد راهكارهايي در حفظ زيست بوم و تداوم حيات توام با آرامش او خواهد داشت، در اين بين پايداري محيطي به عنوان يكي از زيرشاخه هاي نظريه هاي كلي پايداري، همواره اين موضوع را مطرح نموده كه اقليم (متوسط شرايط آب و هوايي بستر قرار گيري محيط زندگي انسان) با پايداري در ارتباط مستقيم بوده و اين دو، جزء لاينفك از يكديگر مي باشند، ولي بايد به اين نكته توجه ن مود كه ارتباط اقليم و پايداري (پايداري محيطي) كه در سالهاي اخير مطرح و بسط و گسترش يافته، ريشه هاي بسيار كهن در معماري سنتي ايران داشته است و م سلماً پرداختن به شرايط ايجاد پايداري محيطي در آينده بدون شناخت معماري گذشته امكانپذير نيست، در اين بين كوير به عنوان يكي از اقليم هاي شاخص و تأثير گذار طبيعت بر تفكرات و نحوه زندگي انسان مطرح بوده كه با ويژگيهاي منحصر به فرد خود م نجر به پديد آمدن نوع خاصي از تفكر و در نتيجه شكل گيري اصولي در معماري اين اقليم گشته، تادر عين توجه به صرفه جويي و ايجاد پايداري در حوزه انرژي و استفاده صحيح از شرايط اقليمي، زندگي ساكنان اين محدوده آب و هوايي را در شرايط سخت آب و هوايي سهل نمايد، كه اين خود، ايجاد پايداري محيطي در شرايط نامطلوب اقليمي مي باشد، در حقيقت، معماري كوير حاوي بسياري از شاخصه هايي است كه ضمن توجه به نيازهاي زيبايي شناختي، آسايش ساكنين را در راس امور خود قرار داده و با شرايط آب و هوايي بستر شكل گيري خود منطبق مي باشد، اين فنون كهن، بسياري از مفاهيم نوين در عرصه پايداري را در بر گرفته و به اصول و روشهايي دست يافته كه عامل آسايش و تكامل زندگي، در شرايط محيطي سخت بوده و در راستاي نيل به ايجاد شرايط مطلوب، بسيار هدفمند و موفق عمل نموده است. اين مقاله كه حاصل مشاهدات عيني و مطالعات كتابخانه اي است به صورت تحليلي- توصيفي به تشريح موضوع مي پردازد، نتايج آن بنيادي و از نظر فرآيند اجرا كيفي بوده و در نهايت سعي در بررسي و بازشناسي اصول شكل گيري معماري سنتي پايدار در اقليم كويري ايران را خواهد داشت.
 كلمات كليدي:اقليم- پايداري- كوير- معماري


قیمت: 500تومان
#818

کاربر مهمان نمی‌تواند مطالب قیمت‌گذاری شده را خریداری کند. برای خرید مطالب قیمت‌گذاری شده، وارد شوید یا ثبت نام کنید .


پاسخ
 سپاس شده توسط Brightness
#13
 میترا قربی
هیئت علمی دانشگاه پیام نور کرمان

چکیده
انسان با محیط خود رابطهء متقابل دارد؛ یعنی از یک سو تحت تأثیر محیط قرار می‌گیرد و از سوی دیگر بر آن اثر می‌گذارد. این تأثیرپذیری و تأثیرگذاری با توجه به سطح‌ پیشرفت‌های انسانی متفاوت هستند. انسان‌های اولیه تحت‌ کنترل شدید و بی‌چون و چرای محیط و شرایط حاکم بر آن‌ بودند، اما امروزه انسان با بهره‌گیری از فناوری توانسته بر بسیاری از محدودیت‌های محیطی فائق آید و تأثیرات جدی بر آن بگذارد. تغییرات آب و هوا یکی از نمونه‌های روشن از نتیجهء فعالیت‌ انسان‌هاست. انسان‌ها با تغییراتی که در محیط خود ایجاد می‌کنند. شرایطی را به وجود می‌آورند که موجب می‌شود، اقلیم و درجهء حرارت هوا تغییر کند. روشن‌ترین آثار تأثیر انسان‌ بر اقلیم را می‌توان در شهرها مشاهده کرد. گسترش شهرنشینی و افزایش جمعیت در کلان شهرها از یک سو و رشد فعالیت های صنعتی بزرگ از سوی دیگر باعث ایجاد تغییراتی بر خرد اقلیم مناطق شهری شده است. همزمان با این تغییرات اقلیمی، ممکن است یک سلسله‌ تحولات اقتصادی-اجتماعی نظیر مهاجرت گستردهء روستائیان‌ به شهرها نیز اتفاق بیفتد. یکی از بهترین نمونه‌های تغییر اقلیم، پدیدهء«جزیرهء گرمایی»در شهرهاست که در این مقاله به بررسی‌ آن پرداخته می شود.
در اين مقاله سعي بر آن است تا پس از مروري بر مبدا و منشا مفهوم جزایر گرمایی، تعريف آن و شناخت عوامل موثر ایجاد آن در شهرسازی معاصر به بررسي و تحليل عوامل تاثيرگذار برشکل گيری جزايرگرمايی درشهر و بالاخص مراکز شهری، به عنوان يکی از عواملی که برايجاد شرايط نامطلوب زيست محيطی و ناپايداری شهری بسيار تاثير گذار است، پرداخته شود. پدیده جزایر حرارتی از محور عمودی در این مقاله بررسی می شود. در محور عمودی حرارت تا ارتفاع 200 الی 300 متری بالای سطح شهر اوج می‌گیرد و در روزهای صاف و بدون ابر ارتفاع زبانه‌ها به 500 متر نیز می‌رسد. وسعت شهر و بافت کالبدی آن نیز در شدت یا ضعف این پدیده دخالت دارند. مثلاً کاهش تعداد طبقات و یا انفصال ساختمان‌ها از یکدیگر در برخی نقاط مانع تشکیل جزیره حرارتی می‌شود. درنهايت  نتيجه اين تحقيق، ارائه راهکارهايی جهت طراحی شهری به گونه ای که از ايجاد جزاير گرمايی و تغییر اقلیم در شهرها کاسته شود، می باشد.
کلمات کلیدی: اقلیم توسعه پایدار - جزایر گرمایی - کلان شهر


قیمت: 1,500تومان
#819

کاربر مهمان نمی‌تواند مطالب قیمت‌گذاری شده را خریداری کند. برای خرید مطالب قیمت‌گذاری شده، وارد شوید یا ثبت نام کنید .


پاسخ
 سپاس شده توسط Brightness
#14
صادق گنجايي- سيد باقر حسيني- سيد عباس يزدانفر

چكيده

توجه به مسائل روستاها و حل آنها در حقيقت پاسخگويي به مشكلات عده كثيري از جمعيت كشور مي باشد. از
طرف ديگر روستاها به دليل نقش موثري كه در پيشبرد اقتصاد كشور دارند حائز اهميت مي باشند. عوامل بسياري
همچون نظام اجتماعي، اقتصادي، فرهنگي و زيست محيطي در شكل گيري بافت روستاها موثرند. يكي از
مهمترين عوامل تأثيرگذار بر شكل گيري مسكن روستايي ، طبيعت و محيط جغرافيايي روستاست .در معماري
امروزه مسكن روستايي عدم توجه به اين اصل باعث ناهمگوني بافت روستا با محيط و بروز مشكلاتي از قبيل اتلاف
انرژي ، برهم خوردن سيما و منظر سنتي روستا شده است. بافت معماري گذشته روستايي منطبق با شرايط
محيطي و طبيعي و در راستاي مسائل اقليمي روستا بوده است، با توجه به گستردگي موضوع طبيعت گرايي
سوالي كه در اين مقاله مطرح مي باشد اين است كه آيا امروزه همانند گذشته توجه به طبيعت در معماري مساكن
روستايي به لحاظ فشردگي بافت و تعداد طبقات وجود دارد. با مطالعه پيشينه معماري روستايي و نحوه شكل
گيري آن با استفاده از مطالعات كتابخانه اي و در ادامه به كمك روش تحقيق پيمايشي (مشاهدات نگارنده از
وضعيت روستا و برداشت ميداني از چند نمونه مسكن جديد و قديم) سعي در استخراج و بررسي يافته ها در توجه
يا عدم توجه به طبيعت و محيط در روستاي فشندك طالقان مي شود. در پايان جمعبندي و نتيجه گيري لازم به
عمل خواهد آمد كه حاكي از عدم طبيعت گرايي به لحاظ فشردگي بافت و تعداد طبقات معماري روستايي امروزه
طالقان مي باشد.

واژه هاي كليدي: روستا - طالقان - طبيعت گرايي - مسكن روستايي - معماري اقليمي


قیمت: 500تومان
#820

کاربر مهمان نمی‌تواند مطالب قیمت‌گذاری شده را خریداری کند. برای خرید مطالب قیمت‌گذاری شده، وارد شوید یا ثبت نام کنید .


پاسخ
 سپاس شده توسط Brightness
#15
علی جمالی - طاهر کوه پر - محمد امین عباسی

کلمات کلیدی :
آلاینده های زیست محیطی -ارزیابی هزینه های زیست محیطی - بهینه سازی مصرف انرژی - تولید همزمان برق و برودت - موتور ژنراتورهای گاز سوز - مراکز داده


قیمت: 500تومان
#822

کاربر مهمان نمی‌تواند مطالب قیمت‌گذاری شده را خریداری کند. برای خرید مطالب قیمت‌گذاری شده، وارد شوید یا ثبت نام کنید .


پاسخ
 سپاس شده توسط Brightness
#16
فرانک صابرمقدم میرزایی
دانشگاه علوم و تحقیقات مازندران، ساری ، ایران 

چکیده 
در این مقاله راه کارهای کاهش مصرف  سوختهای فسیلی و استفاده از انرژی خورشیدی به عنوان یکی از انرژی های تجدید پذیر، در اقلیم گرم و خشک  بررسی شده است. پس از معرفی کلی اصول طراحی پایدار و معماری پایدار به  شناخت وبژگی های هریک از این دو پرداخته شده است. سپس برای رسیدن به تلفیقی از راه کارهای کاربری کاهش مصرف سوخت های فسیلی، به بررسی اصولی که معماری اقلیمی در استفاده از انرژی های تجدید پذیر ارائه داده است پرداخته ایم. از آنجا که نکته مشترک در معماری پایدار و معماری اقلیمی، توجه به کاهش مصرف انرژی های فسیلی و سوختی است، پس از مقایسه میان معماری پایدار و معماری اقلیمی و بسط ایراد های تکنولوژیک آن، به عنوان یک نمونه موردی اقلیم گرم و خشک را در نظر گرفته و به راه کاری جهت کاهش مصرف انرژی های فسیلی رسیده ایم. این راه کار جدید و ابداعی، نمونه ای از تلفیق ابزار آلات در دسترس در هر شهر کوچکی است که می تواند با اصولی ساده به جذب انرژی خورشیدی و نگهداشت آن و کاهش مصرف سوخت های فسیلی بیانجامد.
 
کلمات کلیدی: انرژی های تجدید پذیر ، کاهش مصرف سوخت، معماری اقلیمی
 

قیمت: 1,500تومان
#823

کاربر مهمان نمی‌تواند مطالب قیمت‌گذاری شده را خریداری کند. برای خرید مطالب قیمت‌گذاری شده، وارد شوید یا ثبت نام کنید .


پاسخ
 سپاس شده توسط Brightness
#17
 

راهنمای طراحي پايدار در اقلیم سرد با استفاده از مدلهای شاخص دمای موثر و الگي (نمونه موردي: شهر همدان)(فرمت ورد)
 
بهروز نوید[sup]1[/sup] ، یحیی خاتمی[sup]2[/sup]، بهزاد علیزاده[sup]3[/sup]
[sup]1 [/sup]دانشجوی کارشناسی ارشد طراحی شهری ، دانشگاه آزاد واحد تهران مرکز ؛  Navid.art19@yahoo.com
[sup]2[/sup] دانشجوی کارشناسی ارشد طراحی شهری دانشگاه علم و صنعت ؛ yahya13612008@gmail.com
[sup]3[/sup]  کارشناس معماری ، دانشگاه محقق اردبیلی؛ B.alizadeh7@yahoo.com
 
چکيده
انسان همواره براي بهتر زيستن به دنبال شرايط آب و هوايي مناسب اقليمي است، زيرا بين انسان و محيط اطرافش وابستگي پايداري وجود دارد. اين پژوهش با استفاده از داده هاي معدل آب و هوايي 25 ساله (1951-1975) دما و رطوبت نسبي ايستگاه همدان و بهره گيري از مدل شاخص دماي موثر و شاخص زيست اقليمي (الگي) به ارائه راهکارهاي طراحي پايدار پرداخته است. شهر همدان به عنوان شهري با اقليم سرد به عنوان نمونه موردي اين پژوهش انتخاب و به دليل برخورداري از شرايط بحراني نياز به کنترل مشکلات سرمايشي و گرمايشي ناشي از عدم طراحي اقليمي مناسب زمينه انجام اين تحقيق را فراهم آورده است. مصرف انرژي ساختمان ها در فصل سرد افزايش مي يابد و نياز به صرفه جويي انرژي را دارد. لذا اين پژوهش جهت رسيدن به راهکار پايداري متناسب با شرايط اقليمي رهنمودهايي از جمله استفاده از مصالح ساختماني با ظرفيت حرارتي بالا، تعيين جهت مناسب استقرار ساختمان ها، محافظت ساختمان در برابر باد، باران و... را مناسب قلمداد مي کند. نتايج حاصل در چهارچوب معماري پايدار قرار گرفته و عناصر پايداري در منطقه با توجه به عملکرد و وسعت زمين مورد نظر طراحي ساختمان پيشنهاد گرديده است. نتايج حاصله نشان مي دهد آسايش حرارتي در همدان طي شب ها کم بوده و تنها در برخي از ماه ها آسايش حرارتي در روز امکان پذير مي باشد. راهکارهاي بدست آمده علارغم منطقه اي بودن تحقيق، قابل توسعه و تعميم بر مناطق ديگر نيز خواهند بود.
 
واژه های کلیدی: آسايش اقليمي ، معماري پايدار ، شهر همدان ، شاخص دمای موثر ، الگي


قیمت: 1,500تومان
#824

کاربر مهمان نمی‌تواند مطالب قیمت‌گذاری شده را خریداری کند. برای خرید مطالب قیمت‌گذاری شده، وارد شوید یا ثبت نام کنید .


 
آخرین ارسال های من :

[تصویر:  1407685415.gif]
نظر شما برای ما ارزشمند است
بروزترین سایت معماری
[تصویر:  1407685415.gif]
 
پاسخ
 سپاس شده توسط Brightness
#18
بهینه¬سازی مصرف انرژی با استفاده از منابع تولید پراکنده پيل سوختی برای جبرانسازهای استاتیکی توزیع شده جهت بهبود کیفیت توان

امید امانی فر
شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، شرکت خدمات مهندسی توربین جنوب
o.amanifar@yahoo.com
چکيده
در این مقاله آنالیز و طراحی جبرانسازهای استاتیکی توزیع شده (DSTATCOM) به همراه پیل¬های سوختی به عنوان منبع انرژی برای بهبود کیفیت توان و تولید توان هیبریدی انجام می¬شود. پارامترهای تاثیرگذار بر عملکرد و محدودیت جبران¬سازی توان اکتيو و راکتيو مورد تجزیه و تحلیل قرار می¬گیرند. به اين منظور از یک مدار کانورتری بوست (BOOST) برای تنظیم ولتاژ ترمینال¬های پیل سوختی به منظور تطبیق و هماهنگی با نیازمندی¬های لینک DC کانورتر منبع ولتاژ استفاده می¬گردد. بر اين اساس مدلسازی ریاضی جبرانساز استاتیکی توزیع شده (DSTATCOM) انجام شده و در نرم¬افزار EMTDC/PSCAD شبیه¬سازی شده¬است. نتایج شبیه¬سازی موید آن است که (DSTATCOM) همراه با پیل سوختی می-تواند به طرز موثری توان راکتیو را جبرانسازی کرده و به صورت یک تولید¬کننده توان هیبریدی به کار گرفته شود. علاوه بر آن، DSTATCOM همراه با یک منبع انرژی، تنها یک جبرانساز توان راکتیو نبوده و قادر به تولید توان اکتیو نیز خواهد بود. لذا در این مقاله روش آنالیز و طراحی عملی یک DSTATCOM به همراه منبع پراکنده از نوع پیل سوختی به عنوان منبع انرژی مورد بحث قرار می¬گیرد.
واژه های کلیدی
پيل سوختی- جبران¬سازهای استاتیکی توزیع شده- کیفیت توان- منابع تولید پراکنده.


قیمت: 1,500تومان
#825

کاربر مهمان نمی‌تواند مطالب قیمت‌گذاری شده را خریداری کند. برای خرید مطالب قیمت‌گذاری شده، وارد شوید یا ثبت نام کنید .


 

پاسخ
#19
 

Energy Consumption Optimization with Optimal DG Allocation Using PSO and sensitivity analysis(فرمت ورد)

O.Amanifar
South Turbine Company, Iranian South Oil Company,Ahvaz, Iran
o.amanifar@yahoo.com


Abstract
     Distributed generations (DGs) play an important role in distribution networks. Among many of their merits, loss and THD reduction and voltage profile improvement can be the salient specifications of DG. Studies show that non-optimal locations and non-optimal sizes of DG units may lead to losses increase, together with bad effect on voltage profile and harmonics. So, this paper aims at determining optimal DG allocation and sizing. To do so, the heuristic optimization technique named Particle Swarm Optimization (PSO) is used as the solving tool to minimize simultaneously the economic cost of overall system by changing sitting and varying sizes of DGs. In this optimization method, the investment cost of DGs and power losses are considered in order to being minimized. Firstly, a radial distribution power flow (PF) algorithm is executed to find the global optimal solution. Then, with respect to voltage profile, THD and loss reduction and by using the sensitivity analysis, PSO is used to calculate the objective function and to verify bus voltage limits. To include the presence of harmonics, PSO was integrated with a harmonic power flow algorithm (HPF). The proposed (PSO-HPF) based approach is tested on an IEEE 15-bus radial distribution system. Finally, the returning of invest mental cost is calculated to show the economic justification of DG placement. These scenarios yields efficiency in improvement of voltage profile and reduction of THD and power losses; it also permits an increase in power transfer capacity and maximum loading.

Keywords:  Distributed generation, power losses, optimal placement, Particle Swarm Optimization (PSO), Harmonics.


قیمت: 2,000تومان
#826

کاربر مهمان نمی‌تواند مطالب قیمت‌گذاری شده را خریداری کند. برای خرید مطالب قیمت‌گذاری شده، وارد شوید یا ثبت نام کنید .


پاسخ
 سپاس شده توسط Brightness
#20
 

رابطه محيط زيست و مبحث پايداري شهري از دیدگاه اجتماعي و اقتصادي(فرمت ورد)
چکيده:. باتوجه به اينکه امروز با مسائلي از قبيل گرم شدن هوا، مصرف بي حد و حصرانرژي و استفاده غيرمنطقي ازمنابع تجديد ناپذير و... مواجه هستيم وشهرها عامل اصلي ايجاد اين مسائل و بروز ناپايداري در انسان و محيط زيست مي باشند،  در اين مقاله به مشکلات محيطي در شهرها توجه شده است. از آنجا که پايداري زيست محيطي مجموع پايداري نظامهاي بوم شناختي، اجتماعي و اقتصادي در فعاليت هاي انساني است، دراين مقاله ارتباط حوزه هاي اقتصادي و  اجتماعي با مقوله محيط زيست شهري مورد بررسي قرار مي گيرند. از طرفي ديگر دستور العملي براي کشورهاي کمتر توسعه يافته و يا در حال توسعه که نقش کمتري در آلودگي بر عهده دارند و منابع محيط زيستي اين کشورها به کشورهاي توسعه يافته انتقال مي يابد در برخورد با مقوله توسعه پايدارکه چه دستور العملي را بايد دنبال کنند  ارائه شده است. مطا لب اين مقاله با استفاده از روش تحليلي و با مطالعات کتابخانه اي به دست آمده است و  براي کشورهاي در حال توسعه مانند ايران کاربردي است.لغات كليدي: پايداري، محيط زيست شهري، حوزه اقتصادي، حوزه اجتماعي

قیمت: 1,500تومان
#827

کاربر مهمان نمی‌تواند مطالب قیمت‌گذاری شده را خریداری کند. برای خرید مطالب قیمت‌گذاری شده، وارد شوید یا ثبت نام کنید .


پاسخ


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  غیر رایگان دانلود مقاله درآمدی بر رویکرد جدید استراتژی توسعه شهری (CDS) در فرآیند برنامه ریزی atelieahjam 4 3,181 ۱۳۹۴-۳-۱۲، ۰۴:۰۰ عصر
آخرین ارسال: atelieahjam
  دانلود مقاله نقش و تاثیر شهر الکترونیک در فرآیند توسعه و رونق مدیریت و اقتصاد شهری atelieahjam 4 2,498 ۱۳۹۴-۳-۴، ۰۴:۵۵ عصر
آخرین ارسال: atelieahjam
  غیر رایگان دانلود مقاله موانع ساختاری مدیریت توسعه شهری تهران atelieahjam 2 1,609 ۱۳۹۳-۹-۱۴، ۰۳:۰۰ عصر
آخرین ارسال: alireza
  غیر رایگان دانلود مقاله اولویت بندی استراتژی های توسعه شهری (CDS) با استفاده از فرآیند تحلیل atelieahjam 0 1,531 ۱۳۹۳-۵-۲۵، ۰۱:۱۳ صبح
آخرین ارسال: atelieahjam
  تامین زیرساختهای توسعه پایدار گردشکری در بوم های بیابانی باتاکید پارکینگهای عمومی dementor 0 1,045 ۱۳۹۳-۵-۲۴، ۱۲:۵۹ عصر
آخرین ارسال: dementor
  نقش کویر در توسعه مناطق و تامین انرژی مورد نیازشهرهای کویری dementor 0 935 ۱۳۹۳-۵-۲۴، ۱۲:۰۹ عصر
آخرین ارسال: dementor
  پهنه بندی و ارزیابی اقلیم انسانی فصلی استان یزد به منظور گردشگری matinHZ 0 1,318 ۱۳۹۳-۵-۱۶، ۱۲:۰۲ عصر
آخرین ارسال: matinHZ
  مدیریت پایدار زیست بوم های بیابانی sajjad21 0 1,309 ۱۳۹۳-۵-۱۱، ۱۲:۱۱ عصر
آخرین ارسال: sajjad21
  بررسی تاثیر نوسانات اقلیم بر اقلیم آسایش گردشگری شهرستان کاشان sajjad21 0 1,449 ۱۳۹۳-۵-۱۱، ۱۱:۵۹ صبح
آخرین ارسال: sajjad21
  نقش اکوتوریسم و ژئوتوریسم در توسعه صنعت گردشگری شهرستان دزفول sajjad21 0 1,472 ۱۳۹۳-۵-۱۰، ۰۹:۳۶ عصر
آخرین ارسال: sajjad21

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان