دانلود کتاب چگونه معمارانه طراحی کنیم-جلد 2-احسان طایفه
این کتاب رو چند وقت پیش اسکن کردم,موقعیت شد که روی وب سایت قرار بدم.به دلیل اینکه نمیدونستم واقعا حق چنین کاری دارم که کتاب رو روی نت قرار بدم یا نه اینجا وفقط برای دسترسی اعضای ویژه قرار دادم.
کتاب خوبیه فکر میکنم برای طراحی شهری هم مفید باشه
با عرض معذرت کامل آپلود کردم ولی فایل نیومده بود نمیدونم چرا؟! در 5 قسمت کتابو قرار میدم
بیشتر مردم به آزادی علاقه چندانی ندارند چون آزادی مستلزم و متضمن مسوولیت است و بیشتر مردم از مسوولیت واهمه دارند. "زیگموند فروید"
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱-۳-۱۶ ۰۳:۳۰ صبح، توسط hamed66.)
RE: دانلود کتاب چگونه معمارانه طراحی کنیم-جلد 2-احسان طایفه
(۱۳۹۱-۸-۱۱ ۰۷:۳۰ عصر)mah moud نوشته شده توسط: آقا چه هزینه ی گزافی میگیری
این چه کاریه مردم لازم دارن خوب
مال شما نیست که میفروشی
بذار دانلود کنن ملٍت
شما ظاهرا تازه ثبت نام کردی!این فایلو برا فروش نگذاشتم این جزو فایلهای ویژه هستش چون اسکنش زحمت زیادی داشت تو قسمت فایلهای ویژه گذاشتم.شما هم اگه میخوای دانلود کنی باید عضو ویژه سایت بشی که البته دسترسیت به تمام فایلها باز میشه
بیشتر مردم به آزادی علاقه چندانی ندارند چون آزادی مستلزم و متضمن مسوولیت است و بیشتر مردم از مسوولیت واهمه دارند. "زیگموند فروید"
RE: دانلود کتاب چگونه معمارانه طراحی کنیم-جلد 2-احسان طایفه
(۱۳۹۱-۳-۱۶ ۰۱:۳۵ صبح)hamed66 نوشته شده توسط: این کتاب رو چند وقت پیش اسکن کردم,موقعیت شد که روی وب سایت قرار بدم.به دلیل اینکه نمیدونستم واقعا حق چنین کاری دارم که کتاب رو روی نت قرار بدم یا نه اینجا وفقط برای دسترسی اعضای ویژه قرار دادم.
کتاب خوبیه فکر میکنم برای طراحی شهری هم مفید باشه
با عرض معذرت کامل آپلود کردم ولی فایل نیومده بود نمیدونم چرا؟! در 5 قسمت کتابو قرار میدم
salam man 3 jeldesho mikham downlod konam komakam konin