امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مي خواستم ازتون خواهش كنم يكسري اطلاعات راجع به سرزندگي شهري در اختيارم بگذاريد
#1
سلام من تازه عضو اين سايت شدم اما همين مدت كوتاه خيلي از اطلاعاتي كه در اختيار مون گذاشتيد بهره بردم .مي خواستم ازتون خواهش كنم يكسري اطلاعات راجع به سرزندگي شهري در اختيارم بگذاريد مرسي

آخرین ارسال های من :
پاسخ
#2
چند مقاله خارجی و فارسی براتون میذارم




.pdf   p0571700060631-52T92V.pdf (اندازه: 508.31 KB / تعداد دفعات دریافت: 57)
.p   Research on Assessment of City Livability Based on Principle Component Analysis - Taking Shandong Province for Example.p (اندازه: 254.92 KB / تعداد دفعات دریافت: 76)
.pdf   Scale and sustainability the role of community groups in Canadian port-city waterfront change.pdf (اندازه: 2.1 MB / تعداد دفعات دریافت: 39)

آخرین ارسال های من :
پاسخ
 سپاس شده توسط alireza ، haydariyan ، dely_sh
#3
(۱۳۹۱-۹-۹، ۰۷:۱۸ عصر)mem-ar-chitect نوشته است: چند مقاله خارجی و فارسی براتون میذارم

سلام تشکر
5000 امتیاز اهدا شد.
آخرین ارسال های من :

پاسخ
#4
سلام این مقاله رو براتون میذارم شاید به درد بخوره


فایل‌(های) پیوست شده
.rar   sarzende.rar (اندازه: 944.57 KB / تعداد دفعات دریافت: 29)
آخرین ارسال های من :

[img=0x282]http://pic.photo-aks.com/photo/nature/rain/large/girl_rain_forest_road.jpg[/img]
Follow your dreams  and  never  never never give up










پاسخ
 سپاس شده توسط elham90 ، dely_sh
#5
(۱۳۹۱-۹-۹، ۱۰:۲۳ عصر)haydariyan نوشته است: سلام این مقاله رو براتون میذارم شاید به درد بخوره

سلام و تشکر
5000 امتیاز اهدا شد.

پاسخ
#6

متر و معیار سرزندگی شهری «واحد سنجش اکونومیست»

مترجم:
بهروز مرباغی
[تصویر:  Panoramic-View-City-of-Adelaide-by-Air-510x392.jpg]


ده سال است که نشریه‌ معتبر «اکونومیست» به ارزیابی سرزندگی و شادابی شهرهای عمده دنیا می‌پردازد. این ارزیابی‌ها به انگیزه کمک به
برنامه‌ریزی و تصمیمی‌سازی های دولت‌های تاثیرگذار اروپا و آمریکا انجام می‌شود و موارد استفاده فراوانی هم دارد. با این‌حال، این ارزیابی، که اینک تبدیل به شاخص تاثیرگذار در مناسبات بین‌المللی شده‌است، با هر انگیزه و هدف اولیه‌ای که دارد، حاوی نکات مهمی در حوزه مطالعات شهر و شهرسازی است. شایسته است این نوع نگاه و این نوع باریک‌بینی در مسائل سرمشق مطالعات شهرسازی ما هم قرار بگیرد. از سوی دیگر، برای آن عده از مدیرانِ شهری ما که زمزمه «جهانی کردنِ تهران» را دارند، دقت در شاخص‌ها و متدولوژی ارزیابی هم خالی از فایده نیست. یادآور شوم در ترجمه گزارش حاضر، «سرزندگی» را معادل liveability گرفته‌ام و بجای Economist Intelligence Unit‌ از معادل «واحد سنجش اکونومیست» و به اختصار «و.س.ا.» استفاده کرده‌ام.
رتبه‌بندی چگونه انجام می‌شودمفهوم سرزندگیِ شهر ساده است: ارزیابی شهرهایی در اقصا نقاط عالم که بهترین و بدترین شرایط زندگی را ارائه می‌کنند. این ارزیابی موارد استفاده زیادی دارد. ریشه اصلی این ارزیابی در این است که آیا دپارتمان‌های نیروی انسانی لازم است مقررات سخت‌تری برای پذیرش در بسته سیاست‌های تبعید و مهاجرت‌ها اتخاذ کنند. درست است که این انگیزه هنوز اصلی‌ترین دلیل است، با این‌حال، این ارزیابی به مرور تبدیل به ابزار نیرومندی برای ارزش‌گذاری شهرها می‌شود. این بدان معنی است که امروز فاکتور سرزندگی شهر وسیعا مورد استفاده و استناد شورای‌های شهر، سازمان‌ها و تشکل‌هایی قرار می‌گیرد که علاقمند به مقایسه شهر خود با دیگر شهرها و درک قلمروهای عمومی تغییر فاکتور سرزندگی هستند.یافته‌های ارزیابیملبورن جای ونکوور را در فهرست سرزنده‌ترین شهر دنیا می‌گیرد.برای نخستین بار در ده‌سالِ اجرای این ارزیابی، ونکوور دیگر در راس جدول ما از ارزیابی 140 شهر دنیا قرار ندارد (ونکوور در سال 2002 این مقام را بصورت مشترک با ملبورن کسب کرده‌بود). در آخرین ارزیابی «واحد سنجش اکونومیست» (و.س.ا.)، ‌در ژوئیه 2011، تغییر اندکی در رتبه زیرساخت‌های حمل و نقل ونکوور، آن‌هم به سبب بسته‌شدن متناوب ولی محدود بزرگراه اصلی «مالاهات»، منجر به سقوط 7/. درصدی شهر کانادایی در ارزیابی عمومی شد.
این تغییر حائز چندان اهمیتی نیست، ولی همین هم باعث شد ونکوور از راس جدول سقوط کند و پشت سرِ ملبورن و وین در مقام سوم قرار گیرد. بدین ترتیب اینک ملبورن عنوان سرزنده‌ترین شهر دنیا را دارد. رتبه عمومی ونکوور، احتمالا، بخاطر نا آرامی ماه ژوئن امسال، در ارزیابی‌های بعدی بازهم ممکن است پایین‌تر بیاید. هرچند شورش دیرتر از آنی اتفاق افتاد که در نتایج ارزیابی امسال تاثیر جدی بگذارد، ولی قاعدتا هر نوع نا آرامی شهری، تاثیر خود را بر ارزیابی‌های بعدی خواهدگذاشت.
با این‌حال، شرایط عمومی مورد نظر برای اینکه شهری بتواند در رتبه‌بندی بالای سرزندگی شهری قرار بگیرد، در شهرهای استرالیا و کاناد وجود دارد. بعضی‌ها باور دارند که جنایت و خشونت گرایش غالب و تعیین کننده در رده‌بندی بالای شهرها نیست، ولی ما اعتقاد داریم که این عامل هم باید در متن ارزیابی ها قرار بگیرد. ملبورن و ونکوور نرخ قتل 9/2 و 6/2 در صدهزار نفر را در سال 2009 ثبت کرده‌اند. در برابر،‌ وین با 7/1 میلیون جمعیت، فقط 18 مورد قتل را ثبت کرده‌است، یعنی چیزی حدود 06/1 در یکصد هزار نفر. این اعداد را مقایسه کنیم با نرخ 5 در صدهزار میانگینِ آمریکا و با 6/5 در صدهزار نیویورک در همان سال.
وضعیت 10 شهر بالای جدول تفاوت‌های اندکی را باهم نشان می‌دهد. با سقوط ملایم ونکوور، بین اولین و دهمین شهر سرزنده دنیا فقط 8/1 درصد اختلاف وجود دارد. در متن ارزیابی، تا رده 63 که سانتیاگو از شیلی را دربرمی‌گیرد، شهرهایی با رتبه عالی سرزندگی محسوب می‌شوند که در آن‌ها مسائل حادی اتفاق نیفتاده‌است. هرچند بین ملبورن و سانتیاگوِ شصت و سوم 8/16 درصد اختلاف رتبه وجود دارد،‌ با این حال، این هردو می توانند ادعا کنند که در شرایط برابر هستند، لااقل از این نظر که چالش‌های کمتری (اگر نه هیچ) در روش زندگی ساکنان خود دارند.
می‌شود گفت، رابطه‌ها و شباهت‌های مستقیمی بین نوع شهرهای بالای جدول می‌تواند وجود داشته‌باشد. شهرهایی که بهترین وضعیت را دارند، عموما شهرهایی با مقیاس کوچک در کشورهای ثروتمند با تراکم جمعیت پایین هستند. این امر می‌تواند طیف فعالیت‌های اوقات فراغت و تمدد اجتماعی را سرعت دهد بی‌انکه منجر به افزایش جنایت یا تحمیل فشار بیشتر بر زیرساخت‌های شهری شود. هفت شهر از ده شهرِ بالای جدول شهرهایی از استرالیا و کانادا هستند با تراکم جمعیت بین 88/2 تا 40/3 نفر در کیلومترمربع. دو کشور دیگر در میان این ده شهرِ اول از فنلاند و نیوزیلند هستند، هریک با تراکمِ 16 نفر در کیلومترمربع. این اعداد را می‌شود با میانگین تراکم جهانی 65/45 نفر در کیلومتر مربع و با 32 نفر در کیلومتر مربع آمریکا مقایسه نمود. البته اتریش این گرایش را برهم می‌زند، با نرخ 100 نفر در کیلومترمربع. با این‌حال، وین با جمعیت 7/1 میلیون نفری،‌ در مقایسه با شهرهایی چون نیویورک، لندن، پاریس و توکیو شهر کوچک و جمع‌وجوری به حساب می‌آید.بحران یورو و بهار عربی تاثیر گذار بودند.
در اروپا، در نتیجه بحران در منطقه یورو، نزولِ ملایمی در سرزندگی شهرها محسوس بود. بویژه در یونان که اقدامات ریاضت‌کشانه دولت منجر به اعتراض‌ها و سقوط 5/2 درصدی رتبه آتن در میان شهرهای مورد ارزیابی قرار گرفت. آتن تنها شهر اروپایی است که زیر نرخ 80 درصد سرزندگی شهری قراردارد که به معنی کلنجار برای بقا در فهرست شهرهای سرزنده می‌باشد. در نتیجه، آتن فعلا زیر رتبه «سن‌خوان» در پورتوریکو و «مونته‌ویدئو» در اروگوئه جا دارد.
در منطقه‌ای دیگر، «بهارِ عربی» سبب فشار بر نرخ سرزندگی شهری در میان دولت‌های درگیر در خاورمیانه و شمالِ آفریقا شده‌است.
نا آرامی‌های مدنی داخلی در بسیاری از این کشورها، از دسامبر 2010 تا کنون، منجر به نزول نرخ ثباتِ این کشورها در اذهان خارج از مرزها شده‌است. در برخی از این کشورها، شاخص‌هایی در دیگر حوزه‌ها، از قبیل تسهیل در محدودیت‌های اجتماعی، ممکن است سبب توقفِ سقوط این کشور‌ها در جدول ارزیابی سرزندگی شهری شود. اما، در مجموع، تاثیر بهار عربی منجر به سقوط رتبه سرزندگی کشورهای درگیر شده، و این درحالی است که باید منتظر مادیت‌یافتن دست‌آوردهای جدید بود. آشکارترین مورد به تریپولی برمی‌گردد که با افتادن به ورطه جنگ داخلی، با سقوط تند رتبه‌اش در جدول سرزندگی شهری، برای اولین بار در میان ده‌ کشور انتهای جدول قرار گرفت.در میان کم‌رتبه‌ترین های جدول، 13 شهر در پایین‌ترین رتبه و زیر نرخ 50 درصد هستند که نشان دهنده محدودیت‌های فراوان در جوانبِ زندگی اند. این تعداد بیش از 11 شهری است که در ارزیابی پیشین در ته جدول قرار داشتند، و مشخصا شامل «ابیجان» ساحل عاج و «تریپولی» لیبی می‌شود. تعداد محدودی از شهرها در این جدول جزو شهرهایی قلمداد شده‌اند که در طیف مطلوب‌ها قرار بگیرند- ارزیابی بگونه ای طراحی شده که طیفی از شهرها یا مشاغلی را که مردم علاقمند به آن باشند، مشخص نماید. بطورِ مثال، در ارزیابی، شهرهای کابل و بغداد جزو این مکان‌ها نمی‌شوند. ارزیابی، ضمنا، منعکس‌کننده نقاط خیز و عطف در رتبه‌بندی اقتصادهای روبه‌رشد از نظر ارتقای عمومی سرزندگی شهری است. این نقاطِ خیز مثلا در نگاه به شهرهای چین خود را نشان می‌دهد، که رشد شتابنده اقتصادی موجبِ بهبود وسیعِ زیرساخت‌ها شده و منجر به بهبود رتبه این شهرها می‌شود، مثل شهر «سوژو».برخوردها و نزاع‌ها مسئولِ مستقیم بسیاری از رتبه‌های پایین است. نه صرفا به این خاطر که ثبات یکی از اصلی‌ترین شاخص‌های تعیین کننده در جدول است، بل به این دلیل هم که عوامل تعیین‌کننده ثبات در چنین وضعیتی، تاثیر معکوس بر دیگر مقوله‌ها دارند. به عنوان مثال، تهدیدِ برخوردِ مسلحانه فقط به خاطر نفسِ این تهدید نیست که موثر واقع می‌شود، بلکه سبب خسارت در زیرساخت‌ها می‌شود، فشار بر بیمارستان‌ها را زیاد مي کند، و امکانِدسترسی به غذا، خدمات و اقدامات تامینی را تحلیل می‌برد. آفریقا (شمالی و صحرا) و آسیا دارای 13 شهری هستند که در آنها خشونت، جنایت، شورش مدنی، تروریسم یا جنگ نقش نیرومندی دارند. شاهدی نداریم که موقعیت خود شهر را مسئول سقوط رتبه در دیگر حوزه‌ها در خصوص دو شهر ابیجان و تریپولی بدانیم. «حراره» زیمبابوه با نرخ 2/38 درصد، ته جدولی‌ترین شهر است. هرچند که این نرخ در مقایسه با نرخ 5/37 درصدِ قبلی، در سایه دسترسی بیشتر به غذا و خدمات، پیشرفتی را نشان مي دهد، با این‌حال وضع در مورد تمام شاخص‌ها چالش‌برانگیز است. علی‌رغم امیدها به انتخابات 2011، نرخ 25درصد و 8/20 درصد برای دو شاخص ثبات و بهداشت نشان‌دهنده چشم‌انداز شکننده شهر است.یادداشتی بر روش‌ها
رتبه‌بندی سرزندگی «واحدِ سنجشِ اکونومیست» (و.س.ا.) چالش‌هایی را که ممکن است در روشِ زندگی فرد در جایی وجود داشته‌باشد، کمی می‌کند و فرصتی برای مقایسه آن با سایر جاها را به‌دست می‌دهد.
آسایش و راحتی نسبی هر شهر با 30 عامل کمی و کیفی در قالب 5 مقوله اصلی ارزیابی می‌شود که عبارتند از: ثبات، بهداشت، فرهنگ و محیط، آموزش، و زیرساخت‌ها. هر شاخص با درجه‌های «قابلِ قبول»، «قابلِ تحمل»، «غیر راحت»، «نامطلوب» و «غیر قابل تحمل» ارزیابی می‌شود. برای شاخص‌های کیفی، رتبه‌بندی مبتی است بر قضاوت‌های تحلیل‌گرانِ در خانه و مشارکت‌جویانِ در شهر. برای شاخص‌های کمی، رتبه‌بندی بر اساس اجرای نسبی تعدادی از داده‌های اطلاعاتی بیرونی محاسبه می‌شود.
این پاسخ‌ها و رتبه‌ها جمع‌آوری و از 1 تا 100 وزن‌گذاری می‌‌شوند که 1 نشانه وضعیتِ غیر قابلِ تحمل و 100 نشانه وضعیتِ ایده‌آل است. رتبه‌بندی سرزندگی هم بصورت عام و هم بصورت منفرد برای هر شاخص محاسبه می‌شود. برای بدست دادنِ نقطه مرجع و مقایسه، رتبه نیویورک و میانگین 140 کشور نیز اعلام می‌شود.معیار سرزندگی پیشنهادی
بنگاه‌ها به کارمندانی که به شهری با شرایط کاری سخت می‌روند، که در آن‌ها سختی کار بدنی خاص یا محیط ناسالم محسوس وجود دارد، مبلغی را به عنوان پاداش یا فوق‌العاده (که معمولا درصدی از حقوقِ ثابتِ آن‌ها است) می‌پردازند.
در ارزیابی واحد سنجشِ اکونومیست، متناسب با رتبه‌بندی، نرخ پیشنهادی پاداشی داده‌شده‌است. با این‌حال، سطح عملی پاداش‌ها منوط به سیاست‌های بنگاه است. غیرعادی نیست که مثلا بنگا‌هایی پاداش‌های خیلی بالایی بپردازند، مثلا دوبرابر آنچه که اکونومیست پیشنهاد می‌دهد
رتبه‌بندی شرح پاداش پیشنهادی اکونومیست
پاداش پیشنهادی اکونومیستشرحرتبه بندی0 درصدچالش های اندکی، اگر نه هیچ، در استانداردهای زندگی وجود دارد80 - 1005 درصددر کل، زندگی روزمره خوب است، اما در بخش هایی از زندگی ممکن است مشکلاتی باشد70 - 8010 درصدعوامل منفی اثراتی در زندگی روزمره به جا می گذارند60 - 7015 درصدسرزندگی، مداوما، تحت فشار زندگی است50 - 602 درصدبیشترین جنبه های زندگی محدودیت های جدی دارند50 یا کمتر
رتبه‌بندی چگونه محاسبه می‌شود
نرخِ سرزندگی با وزن‌گذاری مقوله‌ها بدست می‌آید، مقوله‌هایی که خود به زیرمقوله‌ها تقسیم می‌شوند تا شاخص‌های هرچه بیشتری را در بر بگیرند. شاخص‌ها بر اساسِ «قابلِ قبول»، «قابلِ تحمل»، «غیر راحت»، «نامطلوب» و «غیر قابل تحمل» ارزیابی می‌شوند. این شاخص‌ها، سپس، وزن‌گذاری می‌شوند تا نرخ به دست آید، که در آن‌ها 100 به این معنی است که در این شهر سرزندگی در حد ایده‌‌آل است و 1 به معنی غیر قابل تحمل بودن شرایط در آن شهر است.
برای متغیرهای کیفی سامانه «رتبه‌بندی و.س.ا.» انتخاب شده که بر مبنای قضاوت تحلیل‌گران کارشناس کشور و خبرنگار بخشِ مربوطه در هر شهر است. برای متغیرهای کمی، رتبه‌بندی مبتنی بر تحقق نسبی منابع اطلاعاتی بیرونی توسط شهر است.
مقوله دوم : بهداشت (وزن: 20 درصد کل)مرجعشاخصرتبه بندی و.س.ا.دسترسی خصوصی به بهداشترتبه بندی و.س.ا.کیفیت بهداشت خصوصیرتبه بندی و.س.ا.دسترسی به بهداشت عمومیرتبه بندی و.س.ا.کیفیت بهداشت عمومیرتبه بندی و.س.ا.دسترسی به داروهای کمیاب و خاصمقوله سوم : فرهنگ و محیط (وزن: 25 درصد کل)مرجعشاخصنرخ رطوبت / دمابرداشت از میانگین شرایط آب و هواییعدم آسایش اقلیمی برای مسافرانرتبه بندی و.س.ا.سطح فساد و عدم سلامت اداریمطابقت با هنجارهای «بین الملل شفافیت»محدودیت های اجتماعی و مذهبیرتبه بندی و.س.ا.سطح و کیفیت سانسوررتبه بندی و.س.ا.دسترسی به ورزشرتبه بندی در محل با استناد به سه شاخص ورزشیدسترسی به فرهنگرتبه بندی در محل با استناد به 4 شاخص فرهنگیغذا و نوشیدنیرتبه بندی در محل با استناد به 4 شاخص فرهنگیکالا و خدمات مصرفیرتبه بندی و.س.ا. برای دسترسی به کالامقوله چهارم : آموزش (وزن: 10 درصد از کل)مرجعشاخصرتبه بندی و.س.ا.دسترسی خصوصی به تحصیلرتبه بندی و.س.ا.کیفیت آموزش خصوصیمطابقت با هنجارهای بانک جهانیشاخص های آموزش عمومیمقوله پنجم : زیر ساخت ها (وزن: 20 درصد کل)مرجعشاخصرتبه بندی و.س.ا.کیفیت شبکه راه هارتبه بندی و.س.ا.کیفیت حمل و نقل عمومیرتبه بندی و.س.ا.کیفیت شبکه های بین المللیرتبه بندی و.س.ا.دسترسی به مسکن با کیفیت خوبرتبه بندی و.س.ا.کیفیت نظارت بر انرژیرتبه بندی و.س.ا.کیفیت نظارت بر آبرتبه بندی و.س.ا.کیفیت ارتباطاتده شهر برتر
(غیر قابل تحمل: 0 ; ایده آل : 100)زیر ساخت هاآموزشفرهنگ و محیطبهداشتثباتنرخ عمومیرتبهشهرکشور10010095/11009597/51ملبورناسترالیا10010094/41009597/42ویناتریش92/91001001009597/33ونکوورکانادا89/310097/210010097/24تورونتوکانادا96/410089/110010096/65کالگاریکانادا10010094/41009096/16سیدنیاسترالیا96/491/790100100967هلسینکیفنلاند10010088/71009595/98پرتاسترالیا92/910094/21009595/99آدلایداسترالیا92/91009795/89595/710آئکلندنیوزلندده شهر آخر جدول
(غیر قابل تحمل: 0 ; ایده آل : 100)زیر ساخت هاآموزشفرهنگ و محیطبهداشتثباتنرخ عمومیرتبهشهرکشور53/65054/245/83045/9131ابیجانساحل عاجا33/95035/962/55045/8132تهرانایران42/933/348/4256044/0133دوالاکامرون51/866/738/78/452040/9134کراچیپاکستان30/45039/133/35040/4135تریپولیلیبی30/45039/845/84040/2136الجزیرهالجزایر48/233/352/333/32539/0137لاگوسنیجریه39/35044/237/53038/9138پورت مورسبیگینه26/841/743/339/25038/7139داکابنگلادش35/766/755/820/82538/2140حرارهزیمبابوه
پرونده سرزندگی: ملبورن بهترین شهر چه رتبه ای دارد؟98نرخ سرزندگی113شاخص نسبی سرزندگی (نیویورک:100)01رتبه سرزندگی (در میان 140 شهر)رتبه بندی و.س.ا.ثباتقابل تحملرواج جنایت های خردقابل قبولرواج جنایت های خشنقابل قبولخطر برخورد نظامیقابل قبولخطر برخورد و نا آرامی ها یداخلیقابل قبول (95)خطر تروریسم (نرخ 1-100 ، ایده آل =100)136شاخص نسبی ثبات (نیویورک = 100)رتبه بندی و.س.ا.بهداشتقابل تحملدسترسی خصوصی به بهداشتقابل قبولکیفیت بهداشت خصوصیقابل قبولدسترسی به بهداشت عمومیقابل قبولکیفیت بهداشت عمومیقابل قبولدسترسی به داروهای کمیاب و خاصقابل قبولشاخص عمومی بهداشت100رتبه بندی بهداشت (1-100، ایده آل=100)109شاخص نسبی بهداشت (نیویورک=100)رتبه بندی و.س.ا.فرهنگ و محیطقابل تحملآب و هوا: نرخ رطوبت / دماقابل تحملآب و هوا: عدم آسایش برای مسافرانقابل قبولمشکلات فرهنگی: ارتشا و فسادقابل قبولمشکلات فرهنگی: محدودیت اجتماعی / مذهبیقابل قبولمشکلات فرهنگی: سطح سانسورقابل قبولتفریح، تمدد: ورزشقابل قبولتفریح، تمدد: فرهنگقابل قبولتفریح: غذا و نوشیدنیقابل قبولدسترسی به کالاها و خدمات مصرفی95نرخ فرهنگ و محیط (1-100، ایده آل=100)104شاخص نسبی فرهنگ و محیط (نیویورک=100)رتبه بندی و.س.ا.آموزشقابل تحملدسترسی به آموزش خصوصیقابل قبولکیفیت آموزش خصوصیقابل قبولشاخص های عام آموزش عمومی100نرخ آموزش (1-100، ایده آل=100)100شاخص نسبی آموزش (نیویورک=100)رتبه بندی و.س.ا.زیر ساخت هاقابل تحملحمل و نقل: کیفیت شبکه زمینیقابل قبولحمل و نقل: کیفیت حمل و نقل عمومیقابل قبولحمل و نقل: کیفیت شبکه های منطقه ای و بین المللیقابل قبولدسترسی به مسکن با کیفیت خوبقابل قبولحامل ها: کیفیت نظارت بر انرژیقابل قبولحامل ها: کیفیت نظارت بر آبقابل قبولحامل ها: کیفیت زیر ساخت های ارتباطی100نرخ زیر ساخت ها112شاخص نسبی زیر ساخت ها: (نیویورک=100)پرونده سرزندگی: حراره بدترین شهر چه رتبه ای دارد؟38نرخ سرزندگی (1-100، ایده آل=100)44شاخص نسبی سرزندگی (نیویورک:100)144رتبه سرزندگی (در میان 140 شهر)رتبه بندی و.س.ا.ثباتغیر قابل تحملرواج جنایتهای خردنامطلوبرواج جنایتهای خشننامطلوبخطر برخورد نظامیغیر قابل تحملخطر برخورد و ناآرامی داخلیقابل تحمل (25)خطر تروریسم (نرخ 1-100، ایده آل = 100)36شاخص نسبی ثبات (نیویورک = 100)رتبه بندی و.س.ا.بهداشتغیر راحتدسترسی خصوصی به بهداشتنا مطلوبکیفیت بهداشت خصوصیغیر قابل تحملدسترسی به بهداشت عمومیغیر قابل تحملکیفیت نظارت بر بهداشت عمومیغیر راحتدسترسی به داروهای کمیاب و خاصغیر قابل تحملشاخص های عمومی بهداشت21شاخص عمومی بهداشت - رتیه بندی بهداشت (1-100، ایده آل=100)23شاخص نسبی بهداشت (نیویورک=100)رتبه بندی و.س.ا.فرهنگ و محیطقابل تحملآب و هوا: نرخ رطوبت / دماقابل تحملآب و هوا: عدم آسایش برای مسافرانغیر راحتمشکلات فرهنگی: ارتشا و فسادقابل تحملمشکلات فرهنگی: محدودیت اجتماعی / مذهبینامطلوبمشکلات فرهنگی: سطح سانسورغیر راحتتفریح، تمدد: ورزشغیر راحتتفریح، تمدد: فرهنگغیر راحتتفریح: غذا و نوشیدنیقابل تحملدسترسی به کالاها و خدمات مصرفی56نرخ فرهنگ و محیط (1-100، ایده آل=100)61شاخص نسبی فرهنگ و محیط (نیویورک=100)رتبه بندی و.س.ا.آموزشقابل تحملدسترسی به آموزش خصوصیقابل تحملکیفیت آموزش خصوصیغیر راحتشاخص های عام آموزش عمومی67نرخ آموزش (1-100، ایده آل=100)67شاخص نسبی آموزش (نیویورک=100)رتبه بندی و.س.ا.زیر ساخت هانامطلوبحمل و نقل: کیفیت شبکه زمینیغیر قابل تحملحمل و نقل: کیفیت حمل و نقل عمومیغیر راحتحمل و نقل: کیفیت شبکه های منطقه ای و بین المللیقابل تحملدسترسی به مسکن با کیفیت خوبنامطلوبحامل ها: کیفیت نظارت بر انرژینامطلوبحامل ها: کیفیت نظارت بر آبغیر راحتحامل ها: کیفیت زیر ساخت های ارتباطی36نرخ زیر ساخت ها40شاخص نسبی زیر ساخت ها: (نیویورک=100)






آخرین ارسال های من :

شما ناخداي كشتي خودتان و نويسنده ي داستان زندگيتان هستيد.((بلك وسبت))
اگر خلق عالم علي را مي شناختند ، دوستش ميداشتند و اگر خلق عالم علي را دوست ميداشتند ، جهنم آفريده نميشد .
پاسخ
 سپاس شده توسط dely_sh


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  درخواست همکاری جهت سرمایه گذاری و مشارکت در ساخت آپارتمان مسکونی در شهرستان بابلسر atelieahjam 0 2,170 ۱۳۹۴-۸-۲۲، ۰۶:۴۶ عصر
آخرین ارسال: atelieahjam
  استانداردها و بعد طراحی فضاهای ورزشی در یک مجموعه آموزشی به صورت پاورپوینت ترجیحا alireza 4 5,129 ۱۳۹۳-۱۲-۹، ۱۰:۵۶ عصر
آخرین ارسال: alireza
  بچه ها کسی مطلبی با منابع موثق در مورد فضاهای شهری تو ایران داره؟ alireza 3 3,119 ۱۳۹۳-۱۱-۲، ۱۰:۴۹ عصر
آخرین ارسال: kiana7822
  کسی ضوابط ملاک عمل در شهرک غرب تهران رو داره؟ alireza 0 2,253 ۱۳۹۳-۱۰-۳۰، ۰۳:۰۸ عصر
آخرین ارسال: alireza
  درخواست رایگان اسکیس و کروکی از عالی قاپو،مسجد شاه،مسجد لطف الله،سر در قیصریه فضای کلی میدان نقش جها Brightness 2 2,589 ۱۳۹۳-۱۰-۲۷، ۰۸:۰۰ عصر
آخرین ارسال: Brightness
  درس روش تحقیق باید پروپوزال تحویل بدم و موضوعم تاثیر رنگ و نور در روانشناسی محیطی هست alireza 0 1,692 ۱۳۹۳-۱۰-۲۱، ۰۸:۲۴ عصر
آخرین ارسال: alireza
  تغییر مقیاس لایه زلزله به اندازه واقعی masoudrom 1 1,070 ۱۳۹۳-۱۰-۱۹، ۰۴:۳۴ عصر
آخرین ارسال: masoudrom
  درخواست راهنمایی در مورد AHP فازی؟؟؟؟ sajad ojaghi 5 2,782 ۱۳۹۳-۱۰-۱۶، ۰۵:۴۸ عصر
آخرین ارسال: amindatcom
  کسی پروپوزال درس روش تحقیق شو داره؟در رابطه با موضوعات مبلمان شهری یا هویت شهری alireza 0 2,000 ۱۳۹۳-۱۰-۱۵، ۰۱:۰۷ صبح
آخرین ارسال: alireza
  درخواست رایگان پایان نامه در خصوص طراحی در بافت قدیم alireza 1 2,298 ۱۳۹۳-۱۰-۸، ۰۵:۱۳ عصر
آخرین ارسال: Brightness

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان