RE: منابع ارشد طراحی شهری به کمک همدیگه .....
2013-07-29، 10:32 AM
(2013-07-29، 10:07 AM)URBAN 98 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
در مورد سوال آزمون امسال باید این مطلب را بدونید که نوع راه حل کسانی که کار کرده بودند با کسانی که کار نکرده بودند متفاوت خواهد بود هرگز کسانیکه خوب کار نکرده باشند نمیتوانند حل مسئله را همچون کسانی داشته باشند که شبانه روز وقت گذاشته اند .در هر صورت هر سوالی به شما داده میشد به همین آسانی باید میبود در نظر شما(در این سوال هم طیفی از فضاها را از شما خواسته بودند که شبیه همان سوالات ریز میبود)
امیدوارم با درصد های بالا و اعلام آنها موفقیتان را به ما خبر دهید
سلام مهندس خسته نباشید
میشه شما به صورت کلی روش حل مساله رو توضیح بدین؟
من سوال رو در هر مرحله جوری بستم که با توجه به اینکه سوال تاکید داشت بر بافت فرسوده و اینکه زمینهای بایر زیادی وجود داره به مساله زلزله نگاهی داشته باشم.حتی توی ایده کلی مرکز محلمم ازون فضاهای خالی اطراف مرکز محله تو همین زمینه استفاده کردم.ینی گفتم میشه ازین زمینها در حالت عادی برای بازارچه دایمی توی مرکز محله و در زمان زلزله جهت اسکان زلزله زده ها استفاده کرد و ورودیهای اصلی مرکزم رو نزدیک به این دو بازارچه ک به صورت غریب گز هم بود در نظر گرفتم .چیزای دیگه ای هم که سوال خواسته بود به جای خود... نظرتون چیه؟