امتیاز موضوع:
  • 34 رأی - میانگین امتیازات: 2.76
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درخواست رایگان درخواست اطلاعات و مقاله در مورد برند شهری، تصویر ذهنی شهروندان، city image
#1
سلام دوستان
کسی در این رابطه اطلاعاتی داره؟
تشکر

آخرین ارسال های من :
پاسخ
 سپاس شده توسط atelieahjam
#2
چگونگي تدوين استراتژي برند شهري
برندينگ شهري


نويسنده: ليلي غفوريان همت پور*


[تصویر:  30-2.jpg]


    يکي از موضوعات جالبي که امروزه در دوران شکوفايي برند و برندينگ اتفاق افتاده اين است که کالاهايي که با برندي قدرتمند از طرف توليدکنندگان به مشتريان وفادار ارائه مي شوند، داراي شخصيت و صفات انساني هستند که در فرهنگ لغات برندينگ از آن به عنوان «شخصيت برند» (Brand Personality) نام برده مي شود؛ مانند: نام هاي تجاري کوکاکولاو وولو با شخصيت هاي «سرگرمي» و «ايمني».
    شهرهاي مطرح دنيا نيز که امروزه به عنوان برندهاي شهري قدرتمند در حال جذب گردشگران و سرمايه گذاران هستند، از اين صفات دور نيستند. تنها اندکي به شهرهايي مانند ميلان، توکيو، بارسلون، پاريس و نيويورک بينديشيد. چه صفاتي در ذهن شما تداعي خواهد شد؟ ميلان برابر است با مد؛ توکيو برابر با مدرني؛ بارسلون فرهنگ؛ پاريس رمانتيک و نيويورک برابر است با انرژي.
    ما در دنيايي زندگي مي کنيم که فرهنگ برندينگ (Branding) درکليه رفتارهاي انساني و حتي مکان ها کاملامشهود است و يکي از مقوله هايي که امروزه دولت ها به آن توجه ويژه اي دارند، بحث برندينگ شهري است. روش هايي که شهرهاي مختلف دنيا در پيش مي گيرند تا به اهداف خود به منظور جذب سرمايه هاي مالي، انساني يا توريست دست يابند، استراتژي برند شهري ناميده مي شود.
    
    برند شهري چيست؟
    در واقع برند يک مکان، DNA آن محسوب مي شود؛ يعني آنچه يک شهر از آن ساخته شده است، آنچه نسل به نسل انتقال يافته و آنچه آن شهر را منحصر به فرد و متمايز از مکان هاي ديگر کرده است. برندينگ شهري، به عنوان ابزاري قدرتمند در دست دولتمردان آن به منظور جذب بازديدکنندگان و سرمايه گذاران است که نتيجه آن رشد و رونق اقتصادي خواهد بود. البته بايد اين موضوع را ذکر کرد که استقرار استراتژي برند شهري کار ساده اي نيست، اما به منظور تدوين و استقرار يک استراتژي برند شهري بايد مراحل ذيل را طي کرد.
    1- هدف از پياده سازي:
    ابتدا بايد مشخص شود که هدف از پياده سازي اين استراتژي چيست که با طرح سوالاتي به شرح ذيل به آن پاسخ مي دهيم:
    • استراتژي برند شهري به حل چه مواردي کمک خواهد کرد؟
    • آيا موضوع يا مشکل خاصي وجود دارد که تصوير برند شهر را به خطر انداخته است؟
    • يا هدف تنها قوي تر ساختن تصوير برند در جذب بازديدکنندگان و سرمايه گذاران بيشتر است؟
    2- تعيين گروه هاي دخيل:
    همان گونه که پياده سازي و نگهداري از برند سازماني در يک سازمان به عهده تمامي افراد آن سازمان است، در يک برندينگ شهري موفق نيز اين مهم تنها وظيفه يک گروه خاص نيست، بلکه بايد در اين راه همه افراد مرتبط و مناسب دخيل شوند.
    بر اساس پاسخ هاي ارائه شده به سه سوال فوق، در روند استقرار استراتژي برند شهري به گروه هايي مانند: شورايي به منظور توسعه اقتصادي، رهبران کسب و کار، رهبران و مديران شهري، نمايندگان مردمي، مديران گردشگري، دانشگاه هاي محلي، موسسات فرهنگي و ميراث فرهنگي، رسانه هاي محلي، کميسيون هاي مرتبط با رويدادها و نمايشگاه ها و... نيازمند خواهيم بود. البته نمي توان نقش بسيار مهم مردم عادي شهر را نيز در پيشبرد اهداف برند شهري ناديده گرفت. فعاليت و برنامه هاي تمامي گروه هاي مذکور با همکاري وارائه آموزش هاي لازم به شهروندان به نتيجه مطلوب خواهد رسيد.
    3- ارائه پاسخ هاي صادقانه به چند سوال مهم:
    سپس در مرحله بعدي به منظور شروع تدوين استراتژي مورد نظر، بايد به سوالاتي به شرح زير پاسخ هايي روشن و صادقانه ارائه کنيم:
    - اين شهر امروزه بيانگر و نشان چيست (تصور کنوني برند)؟ نقاط قوت و ضعف آن چيست؟
    - اين مکان در آينده مي تواند و بايد نماد و نشان چه باشد (تصوير ايده آل برند) و چگونه مي توان به اين جايگاه دست يافت؟
    - چه مواردي باعث خواهند شد تا اين مکان براي مخاطبان هدف منحصر به فرد، متمايز و جذاب شود؟
    - چگونه مي توان اين جايگاه جديد (Positioning) را به واقعيت تبديل کرد؟
    -وظيفه و نقش دولتمردان، ذي نفعان و گروه هاي دخيل در خلق اين واقعيت چيست؟
    - چگونه مي توان در آينده ميزان موفقيت استقرار اين استراتژي را سنجيد؟
    4- هشت مرحله اصلي در استقرار استراتژي برند شهري:
    پس از شرح و ارائه پاسخ به سوالات بالا، هر مکان به منظور توسعه برند خود بايد 8 مرحله زير را طي کند:
    مرحله اول: تعيين اهداف روشن
    مرحله دوم: شناسايي و شناخت مخاطبان هدف
    مرحله سوم: شناسايي و درک تصوير کنوني برند
    مرحله چهارم: خلق تصوير ايده آل برند شهري
    مرحله پنجم: تثبيت جايگاه برند
    مرحله ششم: ايجاد پيشنهادهاي ارزش برند
    مرحله هفتم: استقرار استراتژي برند شهري
    مرحله هشتم: ارزيابي و اندازه گيري ميزان موفقيت در اين روند که در بخش بعدي به تشريح مختصري از هر مرحله خواهيم پرداخت.
    *کارشناس بازاريابي و برند
آخرین ارسال های من :

بی شک جهان را به عشق کسی آفریده اند ،

چون من که آفریده ام از عشق

جهانی برای تو !
پاسخ
 سپاس شده توسط atelieahjam
#3
مدیریت استراتژیک برند شهری بر رونق اقتصاد محلی

امروزه نوع نگاه به شهرها و اجزایشان اعم از دولتی یا خصوصی، از واحدهای انفعالی به برندهای پویا و اثرگذار تغییر یافته است.
در این حالت شهرها در عین هماهنگی با دولت کل، از نوعی استقلال اثرگذار و محرک برخوردارند و می‌توانند در جهت حداکثرسازی منافع شهروندانشان ابتکار عمل به خرج دهند. همان‌گونه که دانشگاه‌ها برای افزایش سهم خود از بودجه‌های تحقیقاتی، مطالعاتی و توسعه ای دولتی همواره در تلاشند که بهترین استادان و محققین را به خدمت گیرند و با توسعه امکانات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری برند خود را قدرت و اعتبار بخشند و یا باشگاه‌های ورزشی که در به کارگیری بهترین بازیکنان و مربیان، طرفداران و اسپانسرهای بیشتری را جذب می‌کنند، شهرها نیز به صورت برندهای مجزا از یکدیگر درآمده و در فضای داخل کشورها با دیگر شهرها و در مقیاس بین‌المللی با دیگر شهرهای دور و نزدیک اقصی نقاط دنیا در جهت افزایش قدرت و اعتبار نام خود رقابت می‌کنند. در این مسیر سیاست‌گذاران شهرها از مدیران ارشد دولتی در شهرداری‌ها گرفته تا تصمیم‌سازان دیگر ارگان‌های وابسته تاثیر گذارند.
اتفاقی که در جریان است، بدین گونه است که مدیران شهری با در نظر گرفتن افرادی که در آن شهر به حرفه‌های گوناگون مشغولند اعم از تولیدکنندگان، کارآفرینان، بخش‌های بهداشتی، درمانی، آموزشی، غیرانتفاعی، مذهبی و خیریه‌ها، خدمات و شهروندان، سیاست‌های کلان و استراتژیک را به نوعی تدوین یا اصلاح می‌کنند که ضمن انطباق با دیدگاه‌ها، گرایش‌ها، تمایلات، نقاط قوت و خواست‌های اجزای تشکیل‌دهنده‌شان، منافع این اجزا را حداکثر کنند. بدین معنی هر شهر ضمن حفظ استراتژی‌های کلی کشور، در قالب استقلال محلی خود ابتکار عمل به خرج داده و دورنمای اقتصادی خود را به نحوی تدوین می‌کند که در رقابت با دیگر شهرها منابع بیشتری را به خود جذب کند. این منابع به صورت‌های گوناگون اعم از سرمایه‌گذاری، تولید، طرح‌های زیربنایی و... بوده که در نهایت به صورت رونق اقتصادی نمایان شده و تولید ناخالص آن شهر را افرایش می‌دهد. چنانچه این برنامه‌ریزی شهری با گرایش‌های و خواست‌های اجزا در تناقض قرار گیرد، ضمن ایجاد ناامیدی، همراهی آن بخش را از دست می‌دهد و شاهد کاهش فعالیت اقتصادی و سرمایه‌گذاری آن بخش و طبعا دیگر بخش‌ها خواهد بود. در واقع شهروندان به مانند «مشتریان» و شهرها «تامین‌کنندگان» این فرآیند هستند.
تصویری که برندهای شهری از خود القا می‌کنند، در این میان بسیار مهم و حیاتی است. به عنوان مثال تصویری که سیاستگذاران از جزیره کیش با بافتی توریستی و کسب و کارهای عمدتا در راستای توریسم، تفریح و خرید ایجاد می‌کنند، نباید بر امتیازات و موقعیت‌های صنعتی-تولیدی تاکید کنند؛ آنچه که چابهار به انعکاس آن احتیاج دارد.
شهروندانی که برندسازی مناسب، هماهنگ و سازگار از یک شهر مشاهده کنند، منابع خود را بدان شهر منتقل کرده و در مجموع تولید اقتصادی و منافع را در آن ناحیه افزایش می‌دهند. بنابراین هر شهر باید چشم‌انداز داشته باشد و این چشم‌انداز را با بررسی پتانسیل‌ها و با مطالعه دقیق خواست اهالی آن ناحیه تدوین کنند. این برنامه‌ریزی استراتژیک به بخش‌های کوچک‌تر یعنی مناطق و محله‌ها نیز می‌تواند تسری یابد و با ایجاد انعطاف در اختیارات سیاستگذاران رده‌های بعدی ویژگی‌های منحصر به فرد منطقه‌ای و نقاط قوت و پتانسیل‌ها تقویت بشوند. به عنوان نمونه در تهران محله بازار در جنوب شهر، محله‌های اداری در مرکز، مسکونی در شمال، نظامی در شرق، تفریحی، خدمات درمانی و خرید در غرب با تخصصی‌تر کردن برندهای محلی خود و چشم‌اندازهای عمرانی ضمن کارآمدتر کردن زیرساخت‌های خود منافع اجزای شهر و شهروندان را افزایش می‌دهند. مثلا خدمات نقلیه عمومی در جنوب و مرکز متمرکزتر و قوی‌تر و زیباسازی، محوطه‌های تفریحی و پارک خودرو، مراکز خرید و خدمات در غرب ... تقویت می‌شود. (توجه شود که نمونه‌ها و تقسیم بندی‌ها نسبی بوده و هیچ‌گاه نمی‌توانند مطلق باشند).
در یکی از تحقیقات اخیر انجام شده در انگلستان مشخص شده است که نه تنها شهرها از مهم‌ترین برندهای ارتباط برقرارکننده با اجزای خود و دیگر شهرها هستند بلکه هر یک از شهرها به نوعی به ویژگی‌های برتر و تخصصی خود رجوع کرده و ضمن بازبینی سیاست‌های شهری سعی در جذب منابع تخصصی و زیرساخت‌های مورد نیاز در جهت فراهم کردن بسترهای مناسب مورد نیاز واحدهای فعال و شهروندان خود دارد. ضمن آنکه با برنامه‌های مدون ارتباطی، شعارها و نشان‌های منحصر به فردی از خود القا و تبلیغ می‌کنند.
در طی این برنامه‌ریزی باید موارد زیر را همواره مد نظر قرار داد:
-برند شهری در برنامه‌ریزی استراتژیک صداقت داشته باشد. به این معنا که ادعای برند شهری با واقعیت‌های حاکم مغایرت نداشته باشد. همچنین باید حاوی و حامی ارزش‌های اساسی اجزا باشد و باارزش‌های شهروندان در تناقض نباشد.
- چشم‌اندازها و استراتژی‌ها باید بر مبنای بهترین و بالاترین استانداردهای ممکن تدوین شوند. در این مورد محدودیت‌های فعلی شهر نباید باعث کاهش سطح انتظارات، اهداف و استانداردهای چشم‌انداز شود.
- مواردی که باعث تخریب برداشت‌ها و تفسیرهایی که از برند شهری می‌شوند، باید مرتفع شوند. این به این معنی نیست که در مغایرت با بند ابتدایی، رسانه‌ها یا کانال‌های ارتباطی و اطلاع‌رسانی از پوشش واقعیات چشم‌پوشی یا اغماض کنند، بلکه بدین معنی که تلاش می‌شود نشانه‌هایی را که پیام‌های مغایر با چشم‌انداز استراتژیک ارسال می‌کنند مرتفع کرد.
- پیش از اینکه برنامه استراتژیک برند شهری تدوین شود، باید مطالعه‌ای جامع از وضعیت فعلی، گرایش‌ها، پتانسیل‌ها، نقاط قوت و ضعف، فرصت و تهدید و در نهایت خواست واقعی شهروندان صورت گیرد.


علیرضا شیخ
روزنامه دنیای اقتصاد

پاسخ
 سپاس شده توسط atelieahjam
#4
مدیریت برند و برندسازی شهری

برندینگ مکان دربرگیرنده سه بخش می باشد :
  • برندینگ ملیتی
  • برندینگ منطقه ای
  • برندینگ شهری
برندینگ شهری
  • برندینگ شهری به فعالیت هایی اشاره دارد که اهداف آن تبدیل یک موقعیت مکانی به مقصد می باشد.
  • برندینگ شهری اغلب با بازاریابی شهری اشتباه گرفته می شود
برخلاف درک عمومی که ساخت برند مقصد را تنها در ارتباطات می دانند؛ برندینگ مقصد شناسایی، سازماندهی و هماهنگی میان تمام متغیرهای موجود می باشد که بر تصویر برند مقصد تاثیرگذار است.
 
[تصویر:  CityBranding01.png]شش بعد برندینگ شهری
Presence  : بر مبنای موقعیت بین المللی منطقه و سهم منطقه در فرهنگ، علم و قوانین دولتی آن  
Place  : بر مبنای ادراکات مردم در مورد جنبه های فیزیکی یک منطقه به طور مثال بهداشت منطقه، پارک ها و ساختمان ها و ...
People  : مردم
Pre-requisties  : تعیین ادراکات مردم از کیفیت یک منطقه به طور مثال مدارس، بیمارستان ها، سیستم حمل و نقل و امکانات ورزشی
Pulse  : اندازه گیری ادراکات مردم برای پر کردن وقت خود با امکاناتی که برای آن ها فراهم شده
Potential  : اندازه گیری ادراکات از فرصت های اقتصادی و تحصیلی آن منطقه
10 شهر برتر در سال 2011
  • Paris
  • London
  • Sydney
  • NewYork
  • Los Angeles
  • Rome
  • Washingtone D.C
  • Melbourne
  • Vienna
  • Tokyo
شایان ذکر است در قرن اخیر، شهرهای بزرگ با داستان های خود که با معماری نما پیوند خورده، تعریف می شوند.
حال سوال مطرح اینست چه کسی مسئول دفاع از نام و آوازه یک شهر یا کشور است؟
دولتمداران؟؟ شهروندان ؟؟ و یا تجار ؟؟
تصویر شهر در هشت بعد
[تصویر:  CityBranding02.png]
نقشه راه برای برندسازی ملیتی
  • فرهنگ کشور
  • زیرساختهای جهانگردی
  • کیفیت خدمات محلی
  • امنیت آن کشور
  • چهره پردازی یا نمادهای شهری
  • زیرساختهای عمومی مانند حمل و نقل عمومی
  • بهداشت شهری
  • محصولات ویژه شهر
مدیریت برند برای یک شهر، (کشور و یا مکان توریستی) نیازمند پرداختن به فعالیت­ها و اموری بسی بیشتر از صرف طراحی­های ظاهری زیبا سازی سطحی است؛ درواقع می­بایستی در نهاد و بنیاد آن  هر شهر که داعی نامی شدن دارد جوهره تمایز و در دیدگاه مدیران و مردمان آن ، انگیزه توسعه وجود داشته باشد.
بنابراین با وجود آنکه هویت و شخصیت شهرها را باید بر پایه داشته­های ذاتی، که در نهاد و بطنشان است،     پی­ریزی کرد؛ ایجاد ارتباط صحیح نیز امری ضروری و بلکه حیاتی است؛ که این خود میسر نمی گردد مگر با اراده ای استوار در پی ریزی یک مدیریت یکپارچه که بر علیه ارکان دخیل در نام آوری آن شهر نظارت داشته باشد.
پرسشی که کنون در پیش روی ما است کنکاشی درخصوص بودن یا نبودن چنین تأثیراتی نیست؛ بلکه با فرض قریب به یقین بر وجود آن، گامی فراتر رفته و از چگونگی و سازوکار(مکانیزم) ارتباط هویت با کالا از یک سو ، ملت و فرهنگ از سوی دیگر، پرسان و پی جو می شویم.
مکان ها دارای هویت و شخصیت می باشند. به طبع هر آنچه که به هویت در ذهن بدل شود دارای خصوصیت رقابت پذیری بوده، که در این مورد (هویت  شهری) رقابت بر سر مواردی از این قبیل خواهد بود: میزان جذب توریست، شهرت در مهمان نوازی، جذب سرمایه گذارها، ایجاد رفاه برای شهروندان خود و یا بابت منابعی که باعث تولید مزیت رقابتی می گردد.
به عنوان مثال از مصادیق این موضوع می توان از چاقوی زنجان، گز اصفهان، باقلوای یزد، و گیوه ملکی شیراز نام برد که هر یک دارای هویتی خاص خود هستند.
از جمله  موارد موفق در این جرگه می توان گفت؛ تجربه کشورهایی مانند آلمان ( محصولات صنعتی)، سوئد (مورد ولوو)، فنلاند (مورد نوکیا)، ترکیه ( منسوجات و محصولات غذایی)، ژاپن (محصولات فن آوری پیشرفته)، فرانسه (صنایع مستظرفه)، ایتالیا (مد و فشن)، آمریکا (فن آوری های فضایی) یاد نمود.
مردم هر شهری، به گونه ای طبیعی و با غیرتی ذاتی از نام و جایگاه شهر و زاد و بوم خود دفاع می کنند و در پی ارتقا نام آوری و تصحیح چهره خود نزد دیگران هستند.
مدیریت یکپارچه
با وجود آنکه هویت و شخصیت شهرها را باید بر پایه داشته های ذاتی، که در نهاد و بطنشان است، پی ریزی کرد؛ اما ایجاد ارتباط صحیح نیز امری ضروری و بلکه حیاتی است.
باید در نظر داشته باشیم که ارتباطات برند در این میان نقش بسیار مهمی را ایفاء می­نماید. در این راستا  از مجموعه­ای از رسانه­ها و فعالیت­های اطلاع رسانی و تصویرسازی  بهره برده می­شود.
باید در نظر داشته باشیم که  برندسازی برای تولیدات و محصولات شهرها چند وجهی بوده و هر یک از گروه مصنوعات، نزد مخاطبان متفاوت سطح اشتهار جداگانه­ای دارند. در نتیجه برندسازی صنعت گردشگری داخلی و خارجی با توجه به دو گروه کاملا متفاوت مخاطبان (داخلی و خارجی) نیاز به برندسازی جداگانه­ای دارند.
[تصویر:  CityBranding03.png]
سیاست های دولتی و خارجه
این شاخصه به عنوان یکی از ارکان بسیار مهم و حائز اهمیت برای تمامی جهانیان و دولت ها می باشد. تأثیر سیاست های داخلی و خارجی هر کشور بر کلیه تعاملات میان ملت متبوع آن دولت و دیگر ملل جهان و همچنین تعاملات دولتهای دیگر تاثیر مستقیم و گاه آنی دارد.
برخی از صاحب نظران این عرصه، اصولی را که در برندسازی شرکت ها به کارگرفته می شود را به فرآیند برندسازی کشور تعمیم داده اند.
 
گام های اجرایی برای برندسازی شهری در ایران
  • اهمیت و لزوم برندسازی شهری برای ایران.
  • مبانی و تعاریف برندسازی شهری، کشوری، مقاصد گردشگری و مکان.
  • ابعاد و مولفه های هویت شهری.
  • سبقه تاریخی نام آوری شهرها و مناطق در حوزه ایران شهر.
  • چالشهای برندسازی تهران با توجه به اهداف سند چشم انداز.
  • مولفه های تاریخی و فرهنگی در هویت شهری تهران.
  • مدیریت شهری و هویت شهری.
  • ابعاد و ویژگیهای مدیریت راهبردی برند شهری.
  • رویکرد ها و مدل های ارزیابی برند شهری، هویت شهری  و توانمندی شهر.
 
برندینگ شهری و تاثیر آن بر اقتصاد
در قرن حاضر یکی از روش­های سریع ارتقاء و رشد اقتصادی جذب سرمایه گذاری خارجی است که جذب سایر منابع سرمایه ای و استعدادهای داخلی و خارجی می گردد. از جمله کشورهایی که  در این عرصه تجربه مثبتی  به دست آورده اند می توان از استرالیا، دبی و کانادا  و از همه مهمتر جمهوری خلق چین ( تحت سیاست یک کشور با دو نظام اقتصادی) نام برد.
فرهنگ(مجموعه ای از باورها ، نگرش و مکررات رفتاری که از نسلی به نسل دیگر منتقل می گردد)، میراث های فرهنگی عادی (مانند، اماکن تاریخی از قبیل میدان نقش جهان اصفهان) و معنوی(مانند نوروز با جشن سده، یلدا و یا شهرت ایرانیان به مهمان نوازی و مهمان دوستی)، و منبع غیرسرشاری از انواع گزینه ها در اختیار ما قرار می دهد که ایجاد، اعتماد و  اطمینان در ملل دیگر و بهبود کیفیت زندگی در حیطه داخلی را به دنبال دارد. تجربه نشان داده است که وجود غنای فرهنگی در برندسازی کشورها عاملی کلیدی که بدون آن همواره برند کشوری ایجاد شده کم مایه بی سرمایه می ماند.
مثال بارز این نمونه امیرنشین دبی است که به علت نبود ریشه و بنیه فرهنگی کافی، برندسازی صورت پذیرفته از خطر پذیری بالایی از زاویه تجاری شدگی  محض برخوردار است. به هرحال در مکان هایی که به رشد فقط از دیدگاه مسائل اقتصادی نگریسته می شود، خطر به وجود آوردن تصویری قطبی شده از برند کشوری محتمل است؛ که در آن همه چیز از جمله امور معنوی و عاطفی نیز دچار کالا شدگی شده و تجاری زدگی در همه عرصه های آن یکه تازی می کند.
یکی از کانال های ارتباطی منحصر به فرد با عملکردی شگرف در این عرصه، همان مردمان هر سرزمین می باشند. اگر هر شهروند عادی، نه فقط سیاست مداران، ارباب رسانه ها، و دیپلمات ها، بتوانند سفیری مناسب از سرزمین مادری و یا شهر خود باشند، می توان شاهد  تغییر نگرش جهانیان به آن کشور بود. به عنوان مثال هر مسافری به هنگام سفر در کشوری دیگر می تواند نمایشگر صفاتی باشد که به آن صفات در کشور خود و یا جهان حسن شهرت دارد.
در صحت و درستی ارتباط هویت و تصویر یک کشور برانگاشت و افکار دیگر ملل دنیا درخصوص صادرات، مردمان و فرهنگ آن دیار شکی نیست؛ و البته همه می دانیم که این ارتباط دو سویه است. یعنی صادرات، مردمان و فرهنگ نیز به نوبه خود بر هویت و تصویر آن کشور تأثیر دارند.
با اندکی دقت و مداقه در مثال های آورده شده می توان دید که دو نوع برند- یعنی برند محصول و برند مکان در این مثالها، به نوعی درهم ادغام شده اند که نشان دهنده شباهت بسیار برندسازی محصول و خدمات با برندسازی مکان و کشور مشخص شد، برای جلوگیری از هر گونه سطحی نگری و فزونی دقت نظر، لازم است که نخست شرحی برای ایجاد تفکیک ها و تمایز بین دو واژه و مفهوم  کلیدی و پایه ای در این نوشتار، یعنی برندسازی مکان و برندسازی کشور ارائه گردد. 

منبع: http://www.brandztech.com/article/p126-%...8%B1%DB%8C

پاسخ
 سپاس شده توسط atelieahjam
#5
این مقاله هم شاید نمونه خوبه باشه:
http://www.iranshahrsaz.com/showthread.php?tid=25248

پاسخ
 سپاس شده توسط atelieahjam
#6
قوانين و مقررات تبليغاتی كشور


برگفته از : وب سایت باشگاه تبلیغات


فایل‌(های) پیوست شده
.doc   قوانين و مقررات تبليغاتی كشور.doc (اندازه: 259.5 KB / تعداد دفعات دریافت: 384)
آخرین ارسال های من :

پاسخ
 سپاس شده توسط Brightness
#7
چگونه برند شهر خود را بسازيد

برگرفته از: وب سایت شارا


فایل‌(های) پیوست شده
.doc   چگونه برند شهر خود را بسازيد.doc (اندازه: 15.19 KB / تعداد دفعات دریافت: 57)

پاسخ
 سپاس شده توسط Brightness
#8
تبلیغات در بازاریابی

لطفا پاورپوینت اثربخشی تبلیغات برروی انتخاب مشتری را از لینک زیر دریافت نمائید:

www.iauphd.com/file/2.ppt

پاسخ
 سپاس شده توسط amindatcom
#9
تایپک خیلی قشنگی بود
دوستان دس مریزاد
آخرین ارسال های من :

در جهان تنها یک فضیلت وجود دارد و آن آگاهی است. (حکیم مولانا)
پاسخ
 سپاس شده توسط atelieahjam
#10
با سلام

لطفا به لینک های زیر هم سری بزنید:

نمونه هایی زیبا از تبلیغات بااستفاده از گرافیک محیطی

از گرافیک محیطی تا تبلیغات محیطی

  گرافیک محیطی ، تصویر جامعه 

قابلیت‌های هنر کمینه (مینیمال) در گرافیک محیطی شهری با تأکید بر نمونه‌های دیوارنگاره‌های شهری ایران

مقاله قابلیت های هنر کمینه را در همان صفحه مربوطه بصورت پی دی اف دانلود کنید.


فایل‌(های) پیوست شده
.pdf   جایگاه گرافیک محیطی در هویت بصری شهر.pdf (اندازه: 207.11 KB / تعداد دفعات دریافت: 69)

پاسخ
 سپاس شده توسط Brightness


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  درخواست رایگان تجربه خارجی در مورد کاربری مختلط imanataei 0 747 ۱۳۹۵-۵-۱، ۰۷:۱۲ عصر
آخرین ارسال: imanataei
Information درخواست رایگان اطلاعات راجع به محله دانشگاه تهران واقع د ر منطقه 6 khansa 0 681 ۱۳۹۴-۱۲-۱۹، ۰۷:۱۵ عصر
آخرین ارسال: khansa
Information درخواست رایگان اطلاعات راجع به محله دانشگاه تهران واقع د ر منطقه 6 khansa 0 747 ۱۳۹۴-۱۲-۱۹، ۰۶:۰۹ عصر
آخرین ارسال: khansa
  همکاری در تکمیل پرسشنامه hellena 4 1,447 ۱۳۹۴-۱۰-۲۴، ۰۷:۱۳ عصر
آخرین ارسال: hellena
  درخواست رایگان همکاری در پرسشنامه کیفیت زندگی شهرهای استان مازنئران mahsa.aezzi 0 645 ۱۳۹۴-۱۰-۲۲، ۰۹:۵۹ صبح
آخرین ارسال: mahsa.aezzi
  کمک در مورد آماده سازی زمین miim.nun 0 562 ۱۳۹۴-۱۰-۶، ۰۶:۴۳ عصر
آخرین ارسال: miim.nun
  درخواست ایمیل اساتید شهرسازی nedashahrsaz 0 945 ۱۳۹۴-۹-۱۲، ۰۹:۵۲ عصر
آخرین ارسال: nedashahrsaz
  دوستان برنامه ریزی شهری واحد علوم تحقیقات khansa 0 1,146 ۱۳۹۴-۷-۱، ۰۳:۰۵ عصر
آخرین ارسال: khansa
  درخواست رایگان تکمیل پایان نامه ارشد طراحی شهری با موضوع "ارائه دستور کار میدان شهری پیاده مدار ... maryam azari 0 1,132 ۱۳۹۴-۵-۱۳، ۱۰:۳۳ صبح
آخرین ارسال: maryam azari
  درخواست چارت کارشناسی شهرسازی 93reza 1 1,350 ۱۳۹۴-۴-۱۱، ۰۳:۳۵ عصر
آخرین ارسال: U.D.SG

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان