امتیاز موضوع:
  • 43 رأی - میانگین امتیازات: 2.95
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خروج از کشور
#1
خروج از کشور
خروج از کشور به شرایط افراد بستگی دارد. بهترین حالت "نداشتن مشمولیت نظام وظیفه" و "داشتن اصل دانشنامه" است (برای گرفتن پذیرش لزوما نیازی به اصل دانشنامه نخواهد بود). در صورتی که فرد، یکی از شرایط فوق را نداشته باشد میتواند به ترتیب زیر عمل کند:

زاد کردن مدارک

پس از مراجعه به "واحد اعزام به خارج با هزینه شخصی" اتاق 312 واقع در طبقه سوم وزارت علوم، با ارائه اصل و کپی پذیرش ( غیرمشروط ) به همراه شناسنامه و کارت ملی و کپی نمره TOEFL یا IELTS یا TOLIMO یا MCHE و نامه مربوط به فارغ التحصیلی که از دانشگاه گرفته می‌شود، پرونده سریعا تشکیل می‌شود. شنبه‌ها و سه شنبه‌ها شورا تشکیل می‌شود و مدارک بررسی می‌شوند. پس از تایید مدارک توسط شورا، نامه‌ای به نظام وظیفه به شما داده می‌شود و وقتی وثیقه گذاشتید می‌توانید نامه را از وزارت علوم دریافت کنید و به دانشگاه ببرید تا مدارک شما آزاد شود. لازم به توضیح می‌باشد که کار گذاشتن وثیقه در یک روز انجام می‌شود و همان روز می‌توانید برگردید وزارت علوم و نامه دانشگاه را دریافت نمایید. برای اطلاع بیشتر در مورد ارائه‌ی درخواست به وزارت علوم به اینجا مراجعه نمایید.
سایت مربوط : http://www.iranscholarship.net/hshakhsi
مهر خروج از کشور [/B]
برابر با قوانين موضوعه در نظام كنوني، تمامي شهروندان ايراني براي خروج از كشور بايد وضعيت خروجي خود را معين نمايند تا به هنگام خروج از كشور در مبادي ورودي و خروجي به مشكل برخورد نكنند. پيش از اين، نوع و مجوز خروج از كشور با چاپ نوشته اي در صفحه نخست پاسپورت مشخص مي شد كه براي افراد مختلف متن و شرايط آن متفاوت بوده و به مهر خروج معروف مي باشد. اما از ابتداي سال 1389 ديگر هيچ نوشته يا به اصطلاح مهر خروجي در پاسپورت ها چاپ نمي شود. بلكه تمامي مجوزهاي خروج در سيستم آنلاين پليس گذرنامه جمهوري اسلامي ايران ثبت مي شود و فقط براي مامورين پاسپورت كنترل در مبادي خروجي قابل روئيت است. مهلت خروج از کشور 6 ماه پس از تاریخ دریافت نامه از وزارت علوم خطاب به اداره گذرنامه است. این مدت را میتوان با مراجعه به وزارت علوم مجددن تمدید کرد.
برای ادامه مطلب به اینجا مراجعه کنید. معافیت نظام وظیفه برای آقایان [/B]
انجام خدمت نظام وظیفه یا دریافت معافیت از خدمت، جهت خروج از کشور ضروری است. در موارد خاص می‌توانید با سپردن وثیقه به مدت کوتاه از کشور خارج شوید، اما چنانچه قصد ادامه‌ی تحصیل در خارج از کشور را داشته باشید، انجام یا دریافت معافیت نظام وظیفه لازم است. جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد معافیت اینجا را ببینید. همچنین صفحه پرسش و پاسخهای رایج مربوط به اعزام بخدمت به بسیاری از سوالات شما در مورد اعزام به خدمت پاسخ می‌دهد.
دوستانی که قبلا از کشور خارج شده‌اند برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد قوانین مشمولان خارج از کشور می‌توانند به دانستنی‌های خدمت ویژه مشمولان ایراني مقیم خارج از كشور مراجعه نمایند.
علاوه بر صفحات فوق، جهت اطلاع از قوانین نظام وظیفه و شرایط معافیت می‌توانید به منابع معتبر سازمان وظیفه عمومی مراجعه نمایید که یک گزینه آن وبسایت Police.ir است.
دریافت گذرنامه برای مشمولین

دانشجویان مشمول نظام وظیفه که پذیرش خود را دریافت نموده‌اند، برای اینکه بتوانند اجازه خروج دائم خود را از نظام وظیفه دریافت کنند لازم است که در وزارت علوم تشکیل پرونده دهند. تشکیل پرونده در وزارت علوم هم منوط به اتمام دوره تحصیلی جاری و دریافت نامه فراغت از تحصیل است.
با توجه به این که اغلب دانشجویان سال آخر، در اواخر تیر فارغ التحصیل می‌شوند، تشکیل پرونده، دریافت اجازه خروج دائم و گذرنامه حداقل تا انتهای مرداد زمان می‌برد. این مساله باعث می‌شود تا دانشجویان زمان کافی برای دریافت ویزا را از دست داده، نتوانند در آغاز ترم پاییز در مقصد مورد نظر حضور یابند.
راهی که برای این مورد وجود دارد دریافت پاسپورت قبل از فارغ اتحصیلی و اقدام برای ویزا با استفاده از پاسپورت دریافت شده می‌باشد. به این ترتیب تا قبل از فارغ التحصیل شدن وضعیت ویزا هم مشخص شده است و می توان به سرعت برای اجازه خروج دائم از طرف وزارت علوم اقدام کرده، از کشور خارج شد.
دریافت گذرنامه در زمان دانشجویی به دو روش امکان پذیر است.
١.سفر زیارتی

یکی از روش‌های دریافت گذرنامه در زمان تحصیل، رفتن به یکی از کشورهای زیارتی عربستان، عراق و یا سوریه می‌باشد. برای این منظور باید نامه‌ای را از یکی از کاروان‌های زیارتی دارای مجوز از سوی سازمان حج و زیارت مبنی بر اینکه دانشجو قصد زیارت به یکی از این کشورها را دارد دریافت کنید و نامه را به سازمان حج و زیارت ببرید، برای اطلاع از دفاتر زیارتی دارای مجوز از سوی سازمان حج و زیارت باید به روابط عمومی حج و زیارت استان تهران واقع در طبقه اول سازمان حج و زیارت در خیابان آزادی مراجعه کنید و فهرست دفاتر مجاز مناطق 22 گانه تهران را به همراه تلفن و نشانی دریافت کنید. در سازمان حج و زیارت بعد از تایید نامه‌ی مذکور از سوی دفتر زیارتی با ذکر تاریخ سفر، سه نامه به سازمان نظام وظیفه و دانشگاه متقاضی و اداره گذرنامه صادر می‌گردد تا بتوان با آنها برای دریافت اجازه خروج اقدام کرد که البته نامه سازمان حج و زیارت به دانشگاه معمولا تنها بکار متقاضی می آید و دو نامه دیگر عملا کارایی ندارند ولی داشتنشان ضرر ندارد. نامه دریافتی از سازمان حج و زیارت به دانشگاه را باید به دانشگاه برده و پس از طی مراحل اداری در دانشگاه، نامه ای به سازمان نظام وظیفه صادر می شود. سپس با استفاده از نامه دانشگاه به سازمان نظام وظیفه ناجا واقع در میدان سپاه می توان در نظام وظیفه با گذاشتن وثیقه برای دریافت اجازه خروج اقدام کرد، لازم به توضیح است که وقتی در نظام وظیفه کار تایید نامه دانشگاه و گذاشتن وثیقه و تایید آن به اتمام رسید مسئول مربوطه به شما می گوید که فردا 10 صبح به دبیرخانه اداره گذرنامه در شهرآرا مراجعه کنید تا نامه مجوز خروج از کشور را بگیرید، ساکنین شهر تهران با نامه مجور خروج از کشور و تهیه پوشه و فرم درخواست صدور گذرنامه از اداره پست به پلیس +10 مراجعه کنند. و شهرستانی ها هم ادامه روند کارشان را می بایست در خود اداره گذرنامه شهرآرا انجام دهند. .
پیوند مرتبط: مراحل دریافت گذرنامه زیارتی برای دانشجویان نیاز به ذکر منبع]) دریافت می شود (خبر تغییر وثیقه). در ضمن یک شعبه بانک کشاورزی داخل اداره نظام وظیفه گشوده شده است تا مشمولان بتوانند مراحل سپردن وثیقه را سریع‌تر انجام دهند.


لازم به ذکر است که در زمان نوشتن این مطلب، ودیعه لازم برای سفر به عراق (در صورت باز بودن مرز) و عربستان ۱۵ میلیون تومان چک و 500 هزار تومان نقد و ودیعه لازم برای سفر به سوریه ۱۵ میلیون تومان پول نقد می‌باشد. بنابراین در صورت امکان دریافت نامه‌ای برای سفر به عربستان و یا عراق به مراتب بهتر از دریافت نامه‌ای برای سفر به سوریه است.
1) نظام وظیفه ضمانت نامه بانکی را [b]معادل پول نقد می داند. بنابراین در صورتی که به شما ابلاغ شد ملزم به پرداخت 5 میلیون پول نقد هستید، به این معنی است که باید حداقل 5 میلیون تومان از 15 میلیون تومان را پول نقد و یا ضمانت نامه بانکی تحویل دهید. بدیهی است که می توانید مبلغ بیشتری نقداً (یا با ضمانت نامه) پرداخت کنید و مبلغ کمتری چک بدهید (یا اصلاً چک ندهید).
اگر در تهران ساکن هستید، بعد از آنکه به نظام وظیفه مراجعه کردید باید فرم مخصوص خروج از کشور را در سالن 5 از سرهنگ علیزاده تهیه فرمایید بدین طریق مبلغی که باید به صورت نقد پرداخت کنید و مبلغی که باید با چک تحویل دهید مشخص می گردد سپس ابتدا پول نقد تعیین شده را باید توسط یک فقره چک رمزدار بین بانکی در وجه بانک کشاورزی کد 1060 به شماره حساب 352140152 به نام صندوق قرض الحسنه قوامین واقع در میدان چیذر واریز نمایید و آنگاه چک را به بانک کشاورزی واقع در نظام وظیفه تحویل داده و رسید آن را به همراه 3 عدد کپی فرم اخذ شده از نظام وظیفه به صندوق قرضالحسنه قوامین پایین تر از میدان سپاه تحویل دهید (لازم به ذکر است که روز های کار موسسه قوامین برای نظام وظیفه شنبه الی 4 شنبه است همچنین شماره تماس موسسه قوامین برای امور نظام وظیفه عبارت است از 77636020 و 77534673). سپس گواهی مربوطه را از این صندوق اخذ کرده و آن را به همراه چک به امور مالی سپاه (سالن 2) تحویل دهید. در این مرحله قسمت مربوط به امور مالی فرم خروج از کشور تکمیل خواهد شد و می توانید فرم را به سالن 5 اتاق 60 تحویل دهید تا نامه مربوط به اداره گذرنامه کل صادر شود. معمولاً روز بعد از تحویل فرم به اتاق 60 می توانید نامه مربوط به خروج از کشور خود را از اداره گذرنامه کل واقع در خیابان ستارخان، ابتدای خیابان شهرآرا دریافت کرده و با استفاده از آن از طریق پلیس +10 برای دریافت گذرنامه اقدام کنید.


.jpg   300px-F_aam_19cecdb.jpg (اندازه: 18.41 KB / تعداد دفعات دریافت: 39)
.jpg   Sepah.JPG (اندازه: 52.6 KB / تعداد دفعات دریافت: 39)






آخرین ارسال های من :

 
پاسخ
 سپاس شده توسط soheilarch ، parasto_gh ، alireza


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان