امتیاز موضوع:
  • 20 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تفاوت کارشناسی ارشد علمی کاربردی با سایر دانشگاه ها
#1
شرط پذیرش دانشجو

دانشگاه جامع علمی کاربردی به تازگی اقدام به راه اندازی دوره های ارشد کرده است که از نظر شیوه آموزش و نوع دانش آموختگی میان این دوره ها و مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته سایر دانشگاههای کشور تفاوتهایی دیده می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، رشته های تحصیلی دانشگاه جامع علمی کاربردی از سال گذشته تاکنون علاوه بر مهارت محور شدن به سمت ایجاد بازار کار و شغل برای دانشجویان، دانش آموختگان و سایر علاقمندان پیش رفته است.

به تازگی دوره های ارشد این دانشگاه در قالبی متفاوت و تحت عنوان مهندسی فناوری ارشد و حرفه ای ارشد در نظر گرفته شده است که فراخوان جذب دانشجو در دوره مهندسی فناوری ارشد به زودی از سوی سازمان سنجش آموزش کشور اعلام و دوره های حرفه ای ارشد نیز در آینده ای نزدیک مصوب می شود.

تفاوت دوره های ارشد علمی کاربردی و سایر دانشگاهها

در این میان علامت سوالی که ذهن بسیاری از دانشجویان دوره های نظری این دانشگاه و سایر دانشجویان دانشگاههای دیگر را به خود مشغول کرده تفاوت دوره های کارشناسی ارشد دانشگاه جامع علمی کاربردی با سایر دانشگاههای دیگر است.

بین دوره مهندسی فناوری ارشد دانشگاه جامع علمی کاربردی و دوره‌های کارشناسی ارشد سایر دانشگاه‌های کشور تفاوت زیادی وجود دارد و اقدام دانشگاه علمی کاربردی در این جذب دانشجوی ارشد با اقدامات دانشگاههای دیگر کشور متفاوت است.
3 شیوه آموزشی کارشناسی ارشد ناپیوسته

بر اساس آئین ‌نامه دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته، هدف از تدوین این آیین‌ نامه از 3 شیوه آموزشی ـ پژوهشی، آموزشی و پژوهشی و همچنین تقویت و توسعه دوره‌های تحصیلات تکمیلی، ارتقا کیفیت تنوع بخشی به ارائه آموزش،، تقویت و ارتقای سطح کیفی و کمی این دوره‌ها و همسان سازی آن با برنامه‌های توسعه و دیگر اسناد راهبردی کشور است تا با بهره مندی از آن در تربیت متخصص و پژوهشگران ماهر و برجسته در سطح کشور تلاش شود.

آیین نامه دوره مهندسی فناوری ارشد

این در حالیست که براساس آیین ‌نامه، دوره مهندسی فناوری ارشد مجموعه‌ای از قابلیت و توانمندی‌هایی است که لازمه دست ‌یافتن به آنها برخورداری از تجربیات در حوزه‌های نظری، عملی و کلینیکی در سطوح پیچیده، تخصصی و کاربردی است.

این دوره‌ها دانشجو را برای ایفای نقش کارآمد در برخی حوزه‌ها از جمله انتقال، پیاده سازی، مستند سازی، بهینه سازی فناوری آماده می‌سازد.

اهداف مهندسی فناوری ارشد

پرورش قابلیت‌های خاص افراد در حوزه‌های حرفه‌ای و مهارتی، پاسخگویی به نیازهای فناوری حوزه‌های شغلی پیچیده در سطوح عالی از مهمترین اهداف این دوره به شمار می آید.

قابلیتهای دانشجویان این دوره

توانایی انجام فعالیت‌های پژوهشی و تحقیقاتی، کارآفرینی، خلق و راه اندازی عرصه‌ های جدید کسب و کار، توانایی حل مساله و ارائه روش و توانایی هدایت کار گروهی، از قابلیت‌ها و توانمندی‌های مشترک دانش آموختگان نظام فناوری ارشد به شمار می آید.

تعامل میان دانشگاه و دستگاههای متقاضی

برنامه آموزشی دوره مهندسی فناوری ارشد در تعامل میان دانشگاه و دستگاه متقاضی و پس از اعلام نیاز دستگاه متقاضی به دانشگاه در قالب طرح پیشنهادی و تصویب آن در شورا طراحی و اجرا می شود.

اساس دوره های مهندسی فناوری ارشد

دوره‌های مهندسی فناوری ارشد مبتنی بر نظام واحدی است که بر این اساس، مجموع واحدهای هر دوره مهندسی فناوری ارشد بین 30 تا 32 واحد و طول مدت دوره حداکثر 5/2 سال و مشتمل بر 5 نیمسال تحصیلی است.

تدوین هر برنامه درسی توسط کمیته برنامه ‌ریزی متشکل از نماینده دستگاه متقاضی (متخصص حوزه شغلی موردنظر)، نماینده دانشگاه (متخصص برنامه‌ ریزی درسی) و 2 تا 3 نفر از متخصصان حوزه به تشخیص دانشگاه انجام می‌ پذیرد.

شرایط جذب دانشجوی فناور ارشد

داشتن حداقل 3 سال تجربه و سابقه کار فنی (صنعتی) و تخصصی مرتبط، پذیرش متناسب با میزان نیاز و لحاظ اولویت، حسب چارچوب سیاست‌های دانشگاه با توافق دستگاه بهره‌بردار و انجام مصاحبه حضوری از شرایط پذیرش دانشجو و انتخاب ورودی در دوره‌های مهندسی فناوری ارشد است.

به گزارش مهر، عبدالرسول پورعباس - رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی همچنین از راه اندازی دوره های مهندسی خبرگی در این دانشگاه خبر داده است.

آخرین ارسال های من :
پاسخ
 سپاس شده توسط 0RKIDEH ، JAVAD4050 ، alireza ، shokri ، kasrak ، aramo ، parasto_gh
#2
سلام یعنی چی؟یعنی باید سابقه کار داشته باشیم تا بتونیم شرکت کنیم؟
سلام یعنی چی ؟یعنی باید سابقه کار داشته باشیم تا بتونیم شرکت کنیم؟

آخرین ارسال های من :
پاسخ
 سپاس شده توسط aramo
#3
بله البته دانشگاه علمی کاربردی برای سایر مقاطع هم 2 بخش داره فراگیر و شاغلین و رشته ای که شاغلین بخوان شرکت کنند باید مرتبط با رشته باشه.

پاسخ
 سپاس شده توسط aramo
#4
سلام ببخشید که من دوباره می پرسم من خودم کاردانی شهرسازی علمی کاربردی خوندم و کاردانی به کارشناسی بازم همون دانشگاه ترافیک خوندم در تهران که هم شاغلین بودن هم بچه های غیر شاغل که البته تعدادشون کمتر بود و تازه فارغ التحصیل شدم ولی از ما سابقه کار و..... نخواستن و شهرداری به مدت 4 ماه کار میکنم البته هنوز استخدام نشدم اصلآ معلوم نیست که بتونم بمونم یا نه میخواستم راهنماییم کنین که الان هم واسه ارشد علمی کاربردی میتونم شرکت کنم به عنوان آزاد نه شاغل؟؟؟ یا نه این دفعه حتمآ باید همه شاغل باشن؟؟؟؟؟

پاسخ


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  افتضاحی که دانشگاه شهید بهشتی به بار آورد!!!!!!!!!!! foroogh.r 17 8,536 ۱۳۹۳-۱۱-۲۰، ۰۹:۵۲ عصر
آخرین ارسال: M-Noori
  ثبت نام تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد آزاد 93 آغاز شد /دی 93 Sahab 0 1,338 ۱۳۹۳-۱۰-۲۴، ۰۷:۵۶ عصر
آخرین ارسال: Sahab
  انتشار فهرست رشته محل‌های ارشد و دکتری آزاد/ آغاز ثبت‌نام داوطلبان از 9 آذر Sahab 0 1,378 ۱۳۹۳-۹-۶، ۰۲:۲۲ عصر
آخرین ارسال: Sahab
  آغاز ثبت‌نام آزمون ارشد و دکتری دانشگاه آزاد 94 از هفته آینده Sahab 0 1,445 ۱۳۹۳-۹-۵، ۰۲:۴۳ عصر
آخرین ارسال: Sahab
  نتایج آزمون ارشد دانشگاه آزاد 93 در مرحله دوم فردا اعلام می شود Sahab 1 1,478 ۱۳۹۳-۶-۲۹، ۰۲:۲۵ عصر
آخرین ارسال: Sahab
  نتايج مرحله تكميل ظرفيت مقطع كارشناسي ارشد تا ساعت 19:00 امروز اعلام مي شود Sahab 0 1,299 ۱۳۹۳-۶-۲۹، ۰۲:۲۲ عصر
آخرین ارسال: Sahab
  دانشگاه شهیدبهشتی شهریه پردیس‌های خودگردان را افزایش داد Sahab 1 1,526 ۱۳۹۳-۳-۲۵، ۰۶:۴۷ عصر
آخرین ارسال: godonly.
  اعلام نتایج مرحله اول آزمون دکتری دانشگاه آزاد تا هفته آینده Sahab 0 1,382 ۱۳۹۳-۲-۲۶، ۱۰:۳۳ صبح
آخرین ارسال: Sahab
  اعتبار مالی حمایت از پایان نامه‌های دانشگاه آزاد اعلام شد/بهار93 Sahab 0 1,158 ۱۳۹۳-۱-۳۱، ۱۰:۱۲ صبح
آخرین ارسال: Sahab
  اعلام نتایج اولیه آزمون ارشد 93 در نیمه دوم اردیبهشت Sahab 1 1,868 ۱۳۹۳-۱-۱۵، ۱۰:۵۳ صبح
آخرین ارسال: Sahab

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان