امتیاز موضوع:
  • 53 رأی - میانگین امتیازات: 3.06
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مدیریت شهری...
#1
سلام دوستان خواهش میکنم نظرتون رو دز مورد مدیریت بهینه ی شهری در سطح محلات و مناطق شهری بیان کنید.

آخرین ارسال های من :
پاسخ
 سپاس شده توسط aramo ، atelieahjam
#2
شما دانشجوی دانشگاه بجنورد هستید؟
می تونم بپرسم ورود چه سالی؟
آخ یادش به خیر.........
مدیریت شهری رو برید از پیله ور بپرسید، قشنگ استادتون می کنه.
آخرین ارسال های من :

شهر خوب یافتنی نیست...........
ساختنی است.
پاسخ
 سپاس شده توسط atelieahjam
#3
سلام بر شما
من دانشجوی ورودی 90 دانشگاه بجنورد هستم
همونطور که شما هم اشاره کردین دکتر پیله ور واقعا اطلاعاتش فوق العادس
این ترم هم باایشون مدیریت شهری و حقوق و قوانین شهری داریم
راستی شما فارغ التحصیل دانشگاه بجنورد هستین؟تا چه مقطعی ادامه دادین؟
الان چه کاری میکنید؟

پاسخ
 سپاس شده توسط atelieahjam
#4
من ورودی سال 85 دانشگاه بجنورد بودم. الان هم تهران دارم ترم آخر ارشدمو تموم می کنم.
اون زمان ما دانشگاه بجنورد مثل یک مدرسه بود. ما قربانی شدیم تا شما بتونید به اونجا بگید دانشگاه.
امیدوارم موفق باشید.

پاسخ
#5
دوستان عزیز فک کنم داریم از بحث اصلی دور میشیم نظر شما چیه هان 6568
آخرین ارسال های من :

چون  نامه  جرم  ما  بهم پیچیدند    بردند و  به  میزان  عمل  سنجیدند
بیش از همه کس گناه مابود ولی   ما را به  محبت  علی  بخشیدند


پاسخ
 سپاس شده توسط .Utopia
#6
سه عامل مدیریت برنامه ریزی، اجرای برنامه های مدیریت شهری، نظارت و ارتقای برنامه های مدیریت شهری مهمترین اصول الگوی مدیریت شهرهای کشورهای اروپایی است. توسعه برنامه های مدیریت شهری در گرو تلاش و ممارست شهرها در جهت پیشرفت و رفاه منابع انسانی میسر می شود که از نظر کارشناسان آسیایی مدیریت شهری، این اقدامات شامل جذب مشارکت های دولتی، بهره وری اقتصادی، حفظ تساوی و عدالت اجتماعی، کاهش فقر و بهبود شرایط زیست محیطی است که در سایه استفاده بهینه و توزیع عادلانه منابع امکان پذیر خواهد بود.

آخرین ارسال های من :
پاسخ
 سپاس شده توسط .Utopia ، 0RKIDEH ، JAVAD4050 ، فاطمه زهرا ، atelieahjam
#7
سلام javad 4050 شما درست میگی از بحث اصلی دور شدیم ولی دانشگاه بجنورد و جوش طوریه که وقتی دوتا دانشجوی این دانشگاه همدیگرو توی فضای مجازی پیدا میکنن مثه اینه که یه اتفاق خارق العاده میفته!!!
و در جواب parasto_gh متاسفانه هنوز هم به اونجا نمیشه گفت دانشگاه هرچند از زمان شما بهتر شده ولی خدا نکنه بارون یا برف بیاد اون وقته که...

... خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
پاسخ
 سپاس شده توسط parasto_gh
#8
موفق ترين شيوه مديريت شهري-NBN
مدیریت شهری - مشاركت هاي مردمي




یکی از جالب ترین و موفقیت آمیزترین شیوه ها در زمینه مدیریت شهری که مدت ده سال است در شهر«روچستر» ایالت نیویورک در حال اجرا است، طرح ابتکاری NBN(Neighbors Building (Neighborhood است که در واقع یک سیستم مدیریت شهری به شکل مشارکتی می باشد و در آن مردم همگام با دولت در تمامی تصمیم گیری های مربوط مشارکت می کنند. در این روش هر کس اقدام به ساماندهی محیط اطراف خود می کند و سعی دارد در تمامی اقدامات سازنده در زمینه بهبود وضعیت زندگی محل سکونت خود مشارکت کند.
این سیاست عجیب که بازدهی بسیار خوبی تاکنون داشته است در اصطلاح «همسایه ها محیط اطراف در همسایگی خود را ساماندهی می کنند.» (NBN) عنوان گرفته است.

طبق این طرح ساکنان «روچستر» برای آینده شهر خود برنامه ریزی می کنند و اولویت های بودجه بندی شهر خود را مشخص می کنند. در نخستین قدم شورای شهر تصمیم گرفت تا از انرژی های موجود در شهر و دانش شهروندان بهره گیرد. زمانی که در سال ۱۹۹۴ «بیل جانسون» شهردار این شهر شد یکی از اولین طرح های ابتکاری وی برنامه NBN بود. با جلب رضایت همه شهروندان برای برنامه ریزی و انجام اقدامات عمرانی، شهر به ۱۰ بخش جغرافیایی تقسیم شد.برنامه ریزان و شهروندان هر قسمت ترغیب به همکاری با یکدیگر و ارایه راهکارهای مناسب شدند که در نتیجه چندین طرح کاربردی که اجرای آن بر عهده شهروندان بود، حاصل شد.

از طرفی برای کسب اطمینان از سودمند بودن طرح های ارایه شده یک فرصت ۱۸ماهه برای آن ها در نظر گرفته می شد و بعد از آن طرح ها مورد بازبینی مجدد قرار می گرفت. شورای شهر همچنین ایده حضور مستقیم مشارکت کننده را ارایه کرد که طبق آن تنها طرح هایی مورد قبول واقع می شدند که برنامه ریزان شهری آن بتوانند شرکت یا شرکایی که فرمی برای پشتیبانی از پروژه را به امضا» برسانند، معرفی کنند و زمانی طرح به مرحله اجرا درمی آمد که شهروندان منابع سرمایه گذاری در پروژه را که در اجرای آن بتوانند کمک کنند، شناسایی کنند. از زمان اجرای طرح NBN حدود ۷۶درصد از برنامه های ارایه شده، تکمیل شده است.


البته باید به این نکته هم اشاره کرد که اجرای طرح های ارایه شده به طور کامل برعهده شهروندان نیست بلکه تلاش ها در راستای مشارکت هرچه بیشتر آنان در این زمینه و حمایت از طرح های ارایه شده توسط مردم است. کلیه بخش های NBN با یک سیستم کامپیوتر مرکزی یا به عبارتی شبکه ارتباطی شهر به یکدیگر متصل می شوند که به این طریق امکان دسترسی به اطلاعات شهری برای همگان میسر می شود. نرم افزار نقشه کشی GIS، اطلاعات برنامه ریزی سه بعدی، پست الکترونیکی مطمئن و سیستم مدیریت فایل ها از دیگر تسهیلات و امکانات موجود است. گروهی از مردم به همراه متخصصین، کار حفظ و به روز نگه داشتن شبکه را برعهده دارند.

موسسه NBN که توسط شورای شهر و کالج محلی اداره می شود به شهروندان امکانات آموزشی در زمینه مدیریت، سازماندهی جامعه و مهارت های برنامه ریزی فنی را رایگان ارایه می دهد.شهروندان «روچستر» همچنین در سیاستگذاری تخصیص بودجه در زمینه های مختلف نیز صاحب نظر هستند که این امر در واقع ابزار قدرت مردم محسوب می شود. از نخستین نتایج به دست آمده از اجرای نخستین طرح های NBNدر سال ۱۹۹۵ درک اهمیت بالا بودن کیفیت زندگی توسط مردم بود. در واقع پس از عملی شدن نخستین سیاستگذاری ها که به شکل مشارکتی انجام شد، شهروندان «روچستر» نسبت به حفظ محیط زندگی خود حساس شدند به طوری که همه سعی می کردند به نوعی در رعایت بهداشت، پیشیگیری از وقوع جرایم و هر آنچه که لازمه زندگی آرام و سالم در یک محیط شهری است نقش داشته باشند.

در نتیجه گروه های حفظ محیط زیست، پلیسی(نظارت براجرای قانون و برخورد با متخلفین) و نظارتی با مشارکت مردم تشکیل شد. با سهیم شدن مردم در برنامه ریزی های اصولی، نگرانی هایی در مورد منطقه گرایی و چگونگی تقسیم بخش های مختلف به وجود آمد که برای حل این مشکل ۱۲۰جلسه همگانی ظرف سه سال برگزار شد. البته علت این امر این بود که طبقه بندی های منطقه ای در آمریکا بر اساس آنچه طبقه بندی «اقلیدسی» نام گرفته است، انجام می شود.

در نتیجه توسعه در هر یک از مناطق محدود به یک کاربری خاص نظیر تجاری یا صنعتی بودن، می شود که البته طرح هایNBN موجب ساماندهی نقصهای موجود در این طبقه بندی ها شد. NBN امکان سرمایه گذاری های خصوصی را برای پیشبرد اهداف توسعه شهری فراهم می کند که همین امر منجر به ساخت بسیاری از مراکز رفاهی و تفریحی توسط مردم شده است. دانشگاه های «روچستر» در هر دوره حدود هفتادهزار به طور تمام وقت ثبت نام می کنند و باید گفت که بیشتر این دانشگاه ها در توسعه اقتصادی شهر و اجرای طرح هایNBN نقش بسیار مهمی دارند.

ظرف ده سال گذشتهNBNدر ارتباط مجدد مردم و دولت نقش مهمی ایفا کرده است. علاوه براین بیانگر این مطلب بوده است که دولت محلی هم می تواند در راستای اهداف مردم عمل کند به نوعی که شهروندان کنترل امور زندگی خود را در اختیار داشته باشند و بتوانند در کلیه برنامه ها مشارکت کنند. با بازنشستگی «بیل جانسون» شهردار «روچستر» و مبتکر طرحNBN در اول ژانویه سال گذشته، نیروهای جدید مصمم هستند با حفظ همان اصول در راستای اهداف NBN با مشارکت مردم قدم بردارند.
منبع : روزنامه ابتکار- خبرنامه الکترونیکی آفتاب

آخرین ارسال های من :
پاسخ
 سپاس شده توسط aramo ، atelieahjam


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مسکن شهری newsha salari 2 2,346 ۱۳۹۱-۸-۳، ۱۲:۴۱ صبح
آخرین ارسال: Mohsenurbanism
  تحلیل فقر در فضای شهری فاطمه زهرا 0 1,759 ۱۳۹۱-۳-۲۲، ۱۲:۴۲ صبح
آخرین ارسال: فاطمه زهرا
  یه مقاله برا ی طراحی شهری فاطمه زهرا 0 1,976 ۱۳۹۱-۲-۲۴، ۰۲:۲۲ صبح
آخرین ارسال: فاطمه زهرا

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان