ایران شهرساز

نسخه‌ی کامل: پیشگیری گسترش بافت های فرسوده
شما درحال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب‌بندی مناسب.


پیشگیری گسترش بافت های فرسوده




مدیرکل راه و شهرسازی خراسان رضوی برلزوم برنامه ریزی عملیاتی برای پیشگیری از گسترش بافت های فرسوده شهری و بازسازی و بهسازی آنها تاکید کرد.



محمدرضا قلندر در جریان برگزاری کارگاه آموزشی آسیب شناسی بافت های فرسوده شهری که با حضور مدیران ارشد شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران برگزار شد، گفت: بافت های فرسوده و سکونتگاه های غیررسمی در هر شهر از موضوعات با اهمیتی است که باید مورد توجه مدیران شهری بویژه مسوولان و روسای ادارات راه و شهرسازی در شهرستان ها قرار گیرد. وی هدف از برگزاری اینگونه کارگاه های تخصصی را ارائه راه حل های مفید برای برخورد مناسب با مساله بافت فرسوده در شهرها عنوان کرد و افزود: در این برهه زمانی، عمران و نوسازی بافت های فرسوده یکی از کارهای ویژه وزارت راه و شهرسازی است..
قائم مقام وزیر در استان خراسان رضوی با بیان اینکه این استان دارای 5 هزار هکتار بافت فرسوده است، اظهار داشت: باید با برنامه ریزی عملیاتی از روند پیشرفت این مساله مهم جلوگیری شود. وی گفت: دولت با ارائه تسهیلات ویژه و برنامه های اقتصادی پربازده، به ترغیب مردم و بخش خصوصی در بهسازی بافت
قلندر با اشاره به اینکه شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران به عنوان حوزه حاکمیتی برنامه های اجرایی بهسازی و ساماندهی بافت فرسوده و سکونتگاه های غیر رسمی مطرح است افزود: در شهرستان ها با تشکیل جلسات متعدد با حضور فرماندار و دیگر مسوولان شهری که به نوعی با آبادانی و ساخت و ساز شهرها در ارتباط اند و ارائه الگوهای استاندارد در زمینه نوسازی بافت های فرسوده، می توان گامی موثر برای رفع این مساله برداشت.
دکتر محمد آئینی، عضو هیات مدیره شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران نیز در این جلسه گفت: متاسفانه در حال حاضر شهرهای کشور از فرسودگی بافت شهری، حاشیه نشینی و سکونتگاه های غیررسمی رنج می برند که وظیفه این شرکت و ادارات راه و شهرسازی در استان ها ساماندهی این موضوع و جلوگیری از گسترش آن است.