ایران شهرساز

نسخه‌ی کامل: سپاهي كه هرگز به ايران برنگشت _ معمای در كل تاريخ باستان
شما درحال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب‌بندی مناسب.
تحقیقات اخیر باستان شناسان حاكی از این است كه سپاهی كه در 325 كیلومتری شهر الخارجه در زیر شنهای كویر یافت شده است همان سپاه ایران است كه 2535 سال ناپدید شده است.

تصویری از یك معبد در شهر الخارجه( گفته میشود این همان معبد داریوش در این شهر است)

اوایل تابستان 525 پیش از میلاد یك سپاه چهل هزار نفری از سوی كمبوجیه پادشاه وقت ایران پس از از اینكه ایران مصر را تسخیر كرده و فرعون وقت آن یعنی پسامتیك سوم را مورد عفو قرار میدهند برای شناسایی و تصرف لیبی كنونی به سمت این كشور روانه میشود . هرودوت و سایر تاریخ نگاران داستان های متفاوتی از این سفر نقل میكنند ولی انچه همه بر ان اتفاق نظر دارند سرنوشت این سپاه است كه بدون هیچ گونه درگیری در صحرا ناپدید میشوند و تا اواخر جنگ جهانی دوم هیچ اثری از ان به دست نیامد.



تاریخ نگاران عنوان داشته اند پس از 37 روز سفر در كویر و طی 385 كیلومتر ( به علت وضعیت گرما سپاه كند حركت میكرد) در یك صبح ارتش گرفتار طوفان شن میگردد. همه سپاهیان ایران در این طوفان زیر خروارها شن بیابان مدفون میگردند.

داریوش بزرگ پس از سالیان كه برای افتتاح ابریز دریای سرخ به رود نیل به مصر رفته بود شخصا برای یافتن و برگرداندن اجساد ایرانیان به منطقه رفت ولی دست خالی برگشت.

در برگشت از منطقه داریوش در شهر الخارجه كه اكنون 60000 نفر جمعیت دارند معبدی را احداث میكند كه نشان دهنده الحاق مصر به ایران است و همه ساله هزاران گردشگر را به خود جلب میكند.

در دوران جنگ جهانی دوم گروهی از تانكهای نیروهای درگیر در جنگ در منطقه ای عبور میكنند كه با ریزش ماسه و نمایان شدن سپر و لوازم جنگی سپاهی بزرگ همراه بود. به علت دوران دشوار جنگ این مسله مسكوت میماند تا اینكه در دهه نود دوباره باستان شناسان برای تحقیق و كشف حقیقت به منطقه میروند. نتایج ازمایشات ژنتیك نشان از این دارد كه این همان ارتش ناپدید شده ایران است .

حضور دانشمندان باستان شناس ایران و تلاش برای برگرداندن باقیمانده ارتش ایران وظیفه ای است كه بر گردن مسئولین نهاده شده است.